Štvrtok19. september 2024, meniny má Konštantín, zajtra Ľuboslav, Ľuboslava

Rozvod moderátora Sarnovského: Ignorácia a napätie na súde!

Moderátor Ľuboš Sarnovský požiadal o rozvod. Súd ho zatiaľ nerozviedol. Zobraziť galériu (2)
Moderátor Ľuboš Sarnovský požiadal o rozvod. Súd ho zatiaľ nerozviedol.

BRATISLAVA – Neprehovorili spolu ani slovo! Ľuboš Sarnovský (40) a jeho manželka Slávka (37) prežívajú ťažké obdobie. Navonok ideálny vzťah sa totiž začal pred niekoľkými mesiacmi otriasať v základoch. Výsledkom krízy je rozvod jojkáskeho moderátora so školskou vychovávateľkou. Prvé pojednávanie sa konalo včera na bratislavskom súde. Napätie v priestoroch inštitúcie sa dalo krájať. Dvojica medzi sebou nekomunikovala - navzájom sa ignorovali. Ich štrnásťročný zväzok sa však v pondelok ukončiť nepodarilo. Po hodine bolo pojednávanie odročené na august.

Krach manželstva známeho moderátora Ľuboša Sarnovského mnohých poriadne prekvapil. Vzťah totiž vyzeral byť bezproblémový. Napriek tomu skončila dvojica v pondelok na súde. Televízny moderátor totiž podal žiadosť o rozvod, hoci s tým jeho manželka Slávka nesúhlasí.


Ďalší ROZVOD v Jojke: Spravodajské manželstvo v troskách!


„Po príchode na pojednávanie spolu takmer vôbec nekomunikovali - okrem zdvorilostného pozdravu. Všetkým bolo ihneď jasné, že medzi nimi panujú nezhody,“ opísal situáciu v čakárni denník Plus jeden deň. V priestoroch inštitúcie teda vládla dusná a napätá atmosféra. Rodičia dvoch synov sa navzájom skrátka ignorovali. 

Napokon sa zo včerajšieho verdiktu tešila Slávka. Súd ju totiž so známym jojkárom na prvom pojednávaní nerozviedol. „Sudkyňa sa rozhodla odporučiť im manželskú poradňu,“ píše spomínaný denník. Ak si to partneri nakoniec s rozvodom nerozmyslia, na súde sa ešte párkrát budú musieť stretnúť. Čakajú ich totiž ťahanice o deti a majetok.

 

 

Viac o téme: Ľuboš Sarnovský
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu