Pondelok23. september 2024, meniny má Zdenka, zajtra Ľubor, Ľuboš

HAVASI v decembri očarí Bratislavu a Košice jedinečným spojením klavírnej virtuozity a vizuálnej show.

PR článok Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Archív Havasi)

V decembri tohto roku sa slovenské mestá Bratislava a Košice stanú dejiskom jedinečných koncertov svetoznámeho hudobníka a skladateľa Balázsa Havasiho, známeho pod umeleckým menom HAVASI. Tento talentovaný maďarský klavirista a skladateľ, ktorý sa preslávil svojou schopnosťou kombinovať klasickú hudbu s modernými prvkami, prinesie na Slovensko svoju fascinujúcu show s názvom HAVASI Symphonic.

Vstupenky na Predpredaj.sk.

Svetová úroveň produkcie, ktorá okrem umelcov na pódiu zahŕňa aj symfonický orchester a sólistov z rôznych hudobných žánrov, robí z týchto koncertov jedinečnú príležitosť zažiť niečo výnimočné. HAVASI je známy svojou schopnosťou nadchnúť publikum a poskytnúť mu nezabudnuteľný zážitok. Jeho predchádzajúce vypredané vystúpenia v ikonických koncertných sálach ako Carnegie Hall, či Sydney Opera House sú toho dôkazom.

HAVASI Symphonic je viac než len hudobný zážitok – je to pôsobivá multimediálna show, ktorá trvá takmer dve a pol hodiny. Počas predstavenia diváci zažijú jedinečnú fúziu klasickej hudby, rocku a svetových hudobných tradícií, obohatenú o fascinujúce vizuálne efekty a najmodernejšiu zvukovú technológiu. HAVASI sa počas svojich vystúpení snaží prekročiť hranice žánrov a vytvoriť tak unikátne umelecké dielo, ktoré osloví široké spektrum poslucháčov.

HAVASI v decembri očarí
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Archív Havasi)

Pripravte sa na nezabudnuteľný zážitok s HAVASI 3. decembra v bratislavskej TIPOS Aréne a 10. decembra v Steel Aréne v Košiciach.

Vstupenky na koncerty sú už v predaji a odporúčame ich zakúpiť čo najskôr, aby ste si zabezpečili miesto na tomto jedinečnom podujatí. Nezmeškajte šancu zažiť magický večer plný hudby, emócií a umeleckej inšpirácie! Zakúpiť si ich môžete v sieti Predpredaj.sk.

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu