Nedeľa8. september 2024, meniny má Miriama, zajtra Martina

HRDZA v košickom parku Anička

PR článok Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Archív Hrdza)

Hrdza - špička žánru world music na Slovensku vystúpi na nezabudnuteľnom koncerte v Košiciach 29. augusta 2024 v nádhernom parku Anička. Čaká nás večer plný vášne, energie a hudobnej extáze. Hrdza vás zavedie na cestu cez hlboké emócie, ktoré sa prelínajú s tradičnými melódiami a modernými aranžmánmi. Nezmeškajte túto jedinečnú príležitosť zažiť ich autentický prejav a nezabudnuteľný hudobný zážitok!

Hudba hraná s radosťou a zo srdca. Prešovská skupina Hrdza pôsobí na scéne world music od roku 1999. Silné hlasy, špičkoví hudobníci, nespútaná energia a šikovne spracované piesne miešajú staré s novým do príjemného zvuku.

Na koncerte nebudú chýbať ani hity ako Slovensko moje, otčina moja, Taká sa mi páči, Štefan a ďalšie.

HRDZA v košickom parku
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Archív Hrdza)

Skupina oslavuje 25 rokov svojho úspešného pôsobenia na scéne doma a v zahraničí. Počas nich vydala šesť štúdiových, z ktorých tri posledné sa umiestnili v prvej desiatke prestížneho medzinárodneho rebríčka World Music Charts Europe (WMCE). Sú to historicky najvyššie miesta aké dosiahla slovenská kapela v rebríčku fungujúcom od roku 1991. Video Hrdza - Štefan s úpravou rusínskej ľudovej piesne je pravdepodobne najsledovanejším slovenským hudobným klipom v zahraničí.

Hrdza je miláčikom letných koncertov a festivalov. Ich silné hlasy, špičkoví hudobníci a šikovne spracované piesne miešajú staré s novým do neopakovateľného zvuku.

Vstupenky na Predpredaj.sk

-reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu