Nedeľa8. september 2024, meniny má Miriama, zajtra Martina

Tá sa ale má! Zamilovaný Filip Jančík ukázal, ako si hýčka svoju partnerku

PR článok Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Filip Jančík)

Hoci je Slovensko rozlohou malá krajina, udržať sa na špici hudobnej scény nie je vôbec jednoduché. Nášmu najznámejšiemu huslistovi Filipovi Jančíkovi (31) sa to darí už roky. Ponúka totiž celý balíček vlastností i talentu, ktorými púta pozornosť. A najmä, stále dokáže prekvapiť.

Na popularite medzi fanúšičkami mu neuberá ani fakt, že je šťastne zadaný a tvorí dlhoročný pár so svetovou jednotkou v endurance (vytrvalostnom jazdení na koni), Luciou Supekovou. Práve naopak. Filip, známy ako striktný profesionál, ktorý počas príprav na vystúpenia ostro dbá na každý detail a vo finále patria jeho koncerty k vrcholným hudobným zážitkom roka, urobí z času na čas výnimku a odhalí ľuďom aj svoju romantickejšiu stránku.

Tá sa ale má!
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Filip Jančík)

Tá sa ale má!
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Filip Jančík)

Nová letná tradícia?

Stačí si spomenúť na verejné zásnuby s partnerkou pred dvoma rokmi po koncerte vo vypredanej bratislavskej Starej tržnici či romantický videoklip k hitu Counting Stars (v origináli od formácie One Republic). Zdá, že z tohto typu skladieb by mohla vzniknúť tradícia, keďže evidentne letne naladený umelec prichádza s ďalšou sviežou novinkou. Tentoraz ho inšpirovala pieseň Way Back Home od speváka Shaun-a, ku ktorej nakrútil i pútavý videoklip. „Po nedávnom turné v Českej republike, kde sme od februára do polovice mája odohrali štrnásť vystúpení v deviatich mestách, a tiež po Luckinom úspešnom ukončení štúdia na vysokej škole, sme si dopriali oddych i trochu romantiky, ktorú je cítiť aj z tohto videa,“ tvrdí Filip, ktorý tak prezentuje vlastnú predstavu o dokonalom prežití voľného dňa v spoločnosti snúbenice a priateľov. Zrejme ťažko nájsť niekoho, kto by so zaláskovanou dvojicou aspoň na chvíľu nemenil.
 

„Myslím si, že každý divák ocení autentickosť a akúsi nespútanosť, ktorá zo skladby i videoklipu sála. Skrátka sa na nič nehrám,“ dodáva spokojne hudobník, ktorý v klipe prekvapuje nielen celou sériou romantických nápadov, ale i miestami, kde predvádza svoje husľové kvality. Táto pesnička je navyše veľmi príjemná, chytľavá a pre aktuálne ročné obdobie ako stvorená. Pripíše si Filip na konto úspechov aj nový letný hit?

Exkluzívny koncert v závere leta

Mimoriadne zaneprázdnený Jančík však nespúšťa nohu z plynu a po pár dňoch oddychu sa opäť naplno venuje prípravám na dva výnimočné letné koncerty, ktoré pre fanúšikov pripravil na nádvorí Zvolenského zámku či košickom Kulturparku . „31. augusta a 1. septembra pripravujem veľké koncerty a zároveň už teraz riešime vianočné turné na Slovensku aj v Českej republike. Ak nám ostane trochu voľného času a energie, radi by sme vybehli s rodinou k moru, trošku si oddýchnuť a stráviť s Luckou spoločný čas. Zvyšok, pravdepodobne až letno-jesenného voľna, budeme riešiť takzvane za pochodu,“ prezrádza Filip plány na najbližšie týždne.

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu