Streda23. október 2024, meniny má Alojzia, zajtra Kvetoslava

Veteška: Mečiar bude šéfovať HZDS do smrti!

Vladimír Mečiar
Vladimír Mečiar

BRATISLAVA - Viliam Veteška sa prejavil ako oddaný Mečiarov človek. Podpredseda parlamentu a druhý muž HZDS tvrdí, že pokiaľ bude Mečiar živý, bude na čele hnutia. Veteška vylúčil, že by z postu predsedu poslaneckého klubu odišiel z politických dôvodov.

Pokiaľ bude Vladimír Mečiar žiť, bude predsedom ĽS-HZDS, myslí si podpredseda strany Viliam Veteška. "Predseda má vždy posledné slovo, hoci predtým všetko prerokúva v politických orgánoch strany," povedal v rozhlasovej diskusnej relácii. Mečiar je zakladateľom strany, a preto je podľa Vetešku táto jeho autorita prirodzená.

Dodal, že aj v prípade zmeny na poste predsedu by sa to nezaobišlo bez priamej účasti Mečiara. Diskusia v poslaneckom klube HZDS je podľa Vetešku demokratická, a ak niekto výnimočne trvá na slobodnom hlasovaní, tak to právo vždy dostane. Opakovane odmietol politické pozadie svojho odchodu z postu predsedu poslaneckého klubu.

Opäť to zdôvodnil svojím zlým zdravotným stavom. Veteška odmietol aj delenie strany na "proficovské" a "prokoaličné" krídlo. "Už to nie je kto proti komu, ale kto za čo," vyhlásil Veteška. Podľa Vetešku to Róbert Fico so svojou agendou preháňa a jeho reči sú nesplniteľné.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu