Streda23. október 2024, meniny má Alojzia, zajtra Kvetoslava

Mečiar o HZDS: Kolektív je harmonizovaný!

Vladimír Mečiar
Vladimír Mečiar

BRATISLAVA - Zo šéfa parlamentného eurovýboru Tibora Mikuša sa môže stať silný muž, a to v prípade, že bude zvolený za trnavského župana! Aj tak si možno vysvetliť slová predsedu HZDS Vladimíra Mečiara, podľa ktorého postavenie županov je a bude silnejšie ako postavenie ministrov. Tvrdí tiež, že jeho hnutie je harmonizované a že sa v ňom žiadne čistky nekonajú.

Mečiar tak reagoval na najnovšie udalosti okolo Mikuša, ktorého chce HZDS "presadiť" z NR SR do samosprávy. "Žiadne čistky nie sú a ani nebudú, kolektív je harmonizovaný, preskupujeme sily tak, aby sme boli efektívni v regionálnych voľbách a potom aj v parlamentných," odôvodňoval včera Mečiar rozhodnutie premiestniť Mikuša z vysokej politiky do Trnavy.

Podľa neho je hnutie v stave, že potrebuje občiansku podporu, potrebuje Trnavu dostať do dynamickejšieho stavu. "Je povinnosťou strany nasadiť toho, kto je tam najsilnejší a tým je Tibor Mikuš," uviedol Mečiar. Uvedomuje si to vraj aj samotný Mikuš, ktorý ako zástupca svojich voličov začína viesť politický zápas o charakter kraja.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu