Pondelok28. október 2024, meniny má Dobromila, zajtra Klára, Kiara

Polícia žiada o pomoc: Pátra po TÝCHTO osobách: Nevideli ste ich?

Polícia pátra AKTUALIZOVANÉ
Polícia pátra (Zdroj: Topky.sk)

OSIKOV - Polícia pátra po 34-ročnom Tomášovi Popjakovi z Osikova v okrese Bardejov, ktorý vo štvrtok (17. 10.) popoludní odišiel z miesta bydliska do práce, kam nedošiel, a mobilný telefón má vypnutý.

Jeho pohyb bol neskôr zaznamenaný na Družstevnej a na Štefánikovej ulici v Bardejove. Neskôr pokračoval pešo popri rieke Topľa smerom k obci Mokroluh, k oblasti Stará hať. Odvtedy je jeho pobyt neznámy a nepodal o sebe žiadnu správu. TASR o tom informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove Jana Ligdayová.

 

--- PÁTRANIE/HĽADÁ SA --- Polícia SR - Prešovský kraj dnes poslala žiadosť o pomoc pri hľadaní nezvestného muža....

Posted by ONline Bardejov on Monday, October 28, 2024

Nezvestný je 170 centimetrov vysoký, štíhlej postavy, má zhrbený postoj, zelené oči a svetlohnedé vlasy po bokoch ostrihané nakrátko. Oblečené mal modré rifle, čiernu mikinu so zipsom a kapucňou, tmavosivé botasky a okuliare na šoférovanie. "Na ľavej ruke má viditeľnú jazvu medzi palcom a ukazovákom," doplnila hovorkyňa. Akékoľvek informácie o nezvestnej osobe môže verejnosť oznámiť na bezplatnom telefónnom čísle 158, na ktoromkoľvek oddelení Policajného zboru alebo prostredníctvom sociálnej siete.

Polícia pátra aj po 30-ročnej Veronike Piteľovej zo Stakčína

Polícia žiada verejnosť o pomoc pri pátraní po 30-ročnej Veronike Piteľovej zo Stakčína. Nezvestná je od piatka (18. 10.), keď odišla vo večerných hodinách z práce vo Vysokých Tatrách do Tatranskej Štrby, kde bývala. Ako TASR informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove Jana Ligdayová, od uvedeného času nepodala o sebe žiadne informácie. "Mobilný telefón má vypnutý. Vykonanými previerkami a opatreniami sa doposiaľ nezvestnú ženu nepodarilo vypátrať," dodala.

Nezvestná je vysoká 165 centimetrov, strednej postavy, vlasy má po ramená, na vrchu hlavy hnedej farby a ku koncu svetlohnedé až blond, má svetlomodré oči. Naposledy mala oblečenú čiernu bundu s červeným zipsom. Na ľavom uchu má tri malé náušnice z bieleho kovu a jazvu na ľavej strane krku. Akékoľvek informácie o nezvestnej osobe môže verejnosť oznámiť na bezplatnom telefónnom čísle 158, na ktoromkoľvek oddelení Policajného zboru alebo prostredníctvom sociálnej siete.

Viac o téme: PolíciaPátranie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu