Streda9. október 2024, meniny má Dionýz, zajtra Slavomíra

Škoda za viac ako tisíc eur: Polícia obvinila dvoch Bratislavčanov, ktorí vykrádali pivnice

Zlodeji v Bratislave vykrádali pivnice
Zlodeji v Bratislave vykrádali pivnice (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj)

BRATISLAVA - Dvaja Bratislavčania čelia obvineniu z krádeže po tom, čo v utorok (8. 10.) v skorých ranných hodinách odcudzili z pivničných priestorov obytného domu na Trnavskej ceste v Bratislave rôzne predmety. Informoval o tom bratislavský krajský policajný hovorca Michal Szeiff.

archívne video

Zlodeji vykradli pumpu: Pohotová reakcia mladíka, začal ich prenasledovať a zalarmoval políciu (Zdroj: Facebook/Policie České republiky )

Policajti obvinili zo zločinu krádeže spáchaného formou spolupáchateľstva 46-ročného Reného F. a 35-ročného Mária L. Muži mali v utorok krátko pred 3.00 h v sprievode ďalšieho muža vypáčiť vchodové dvere a následne dvere do pivničných priestorov. "Odtiaľ z jednotlivých pivničných kobiek odcudzili bicykel, elektrickú kolobežku, sklenenú vodnú fajku, kufrík s náradím, ako aj priemyselný vysávač," priblížil Szeiff. Spôsobili tak škodu za 1160 eur. Po krádeži z miesta odišli.

V ten istý deň ráno mužov spozorovali na Paričkovej ulici kriminálni policajti, ktorí ich podrobili kontrole v bezprostrednej blízkosti záložne. Mužov následne umiestnili do cely policajného zaistenia.

Viac o téme: VlámaniePivnicePolícia KrádežBratislava
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu