Piatok27. september 2024, meniny má Cyprián, Damián, zajtra Václav

Krádež a jazda pod vplyvom alkoholu: 34-ročná žena ukradla mužovi luxusné auto, kým spal

Opitá žena ukradla mužovi auto
Opitá žena ukradla mužovi auto (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj)

BRATISLAVA - Opitá žena ukradla mužovi z jeho domu auto, kým spal. Policajti zo seneckého okresu ženu v krátkom čase zadržali a pri dychovej skúške nafúkala 3,02 promile. Polícia Bratislavského kraja o tom informovala na sociálnej sieti.

archívne video

Zlodeji vykradli pumpu: Pohotová reakcia mladíka, začal ich prenasledovať a zalarmoval políciu (Zdroj: Facebook/Policie České republiky )

Poškodený muž vlastnil vozidlo značky Mercedes - Benz. Svoju novú známosť, 34-ročnú Andreu I., pozval k sebe domov. Žena využila príležitosť, keď muž spal a z domu mu ukradla kľúče od vozidla spolu s autom. Po tomto zistení poškodený muž zalarmoval políciu, opísala polícia.

"Hliadka Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Senci počas pátrania na toto vozidlo narazila. Vodičkou bola práve Andrea. Hliadka vozidlo zastavila, podrobila vodičku vykonaniu dychovej skúšky, ktorá v jej prípade bola 3,02 promile," priblížili policajti s tým, že žena putovala do cely policajného zaistenia. Vyšetrovateľ ju obvinil za trestný čin krádeže v súbehu s trestným činom ohrozenia pod vplyvom návykovej látky.

Viac o téme: AlkoholPolícia AutoKrádež
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu