Streda9. október 2024, meniny má Dionýz, zajtra Slavomíra

Obmedzenie na ceste! Práce na TEJTO ulici v Trnave ešte potrvajú niekoľko týždňov

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: TASR/Jakub Kotian)

TRNAVA - Rekonštruovaný úsek na Ulici Kornela Mahra medzi Lomonosovovou a Ulicou Jána Bottu, na ktorom vznikne bicyklová cesta, dokončia najneskôr do 31. októbra. Dovtedy potrvá aj uzávera úseku pre motorovú dopravu. Mesto Trnava o tom informovalo na svojom webe.

 

PRÁCE NA ULICI KORNELA MAHRA POTRVAJÚ DO KONCA OKTÓBRA 🚧🔨 Po odstránení pôvodnej vrstvy asfaltu na Ulici Kornela Mahra...

Posted by Mesto Trnava on Tuesday, October 8, 2024

"Obchádzková trasa je vedená dočasným dopravným značením cez Ulicu Gejzu Dusíka, Lomonosovovu, Bedřicha Smetanu a Jána Bottu," priblížila samospráva. Po odstránení pôvodnej vrstvy asfaltu sa zistilo, že pod miestnou komunikáciou sa na teplovode nachádza poškodené krytie. "Jeho oprava musela byť odborne realizovaná správcom teplovodu, aby nedošlo k jeho ďalšiemu poškodeniu. Práce na rekonštrukcii spomínaného úseku museli byť z tohto dôvodu a neskôr aj z dôvodu nepriaznivých poveternostných podmienok pozastavené," vysvetlilo mesto.

archívne video

Tlačová konferencia premiéra Fica a ministerky Sakovej o dôležitej pracovnej ceste do Kórejskej republiky (Zdroj: Topky/Ramon Leško)

Aktuálne sa už so stavebnými prácami pokračuje. Po ich skončení vznikne na Ulici Kornela Mahra bicyklová cesta, dôjde tam aj k zmene organizácie dopravy. "Osobná doprava bude jednosmerne vedená dopravným značením v smere od Ulice Jána Bottu (od vjazdu do garáží a k zadnej časti budovy obchodného domu) po Lomonosovovu, pre bicykle bude bicyklová cesta obojsmerná," doplnila samospráva.

Viac o téme: UlicaTrnavaObmedzeniePráce
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu