Utorok8. október 2024, meniny má Brigita, zajtra Dionýz

AKTUÁLNE Hasiči bojujú s masívnym požiarom! Začala horieť strecha vo výrobnej hale

AKTUALIZOVANÉ
(Zdroj: Topky)

BARDEJOV - Hasiči momentálne zasahujú pri požiari strechy výrobnej haly v obci Kružlov v Bardejovskom okrese. Oheň sa rozšíril pri rekonštrukčných prácach strechy, udalosť hasičom nahlásili krátko po 10.00 h. Informovala o tom hovorkyňa Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Prešove Miroslava Knišová s tým, že v čase vzniku požiaru bola hala prázdna.

Aktualizované 15:50 Požiar strechy výrobnej haly v obci Kružlov v Bardejovskom okrese sa podarilo hasičom krátko po 14.00 h zlikvidovať. Informovala o tom hovorkyňa Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Prešove Miroslava Knišová s tým, škoda spôsobená požiarom bola predbežne vyčíslená na 80.000. Udalosť hasičom nahlásili v utorok okolo 10.00 h."Včasným zásahom hasičov sa podarilo uchrániť majetok v hodnote 700.000 eur. Príčina vzniku požiaru je v štádiu zisťovania. Pri požiari nedošlo k žiadnym zraneniam," uviedla hovorkyňa.

archívne video

Nad Bielym krížom horí les (Zdroj: Facebook/Mestské lesy v Bratislave)

"Na mieste udalosti zasahuje desať príslušníkov Hasičského a záchranného zboru z hasičských staníc Bardejov a Ľubotín s piatimi kusmi hasičskej techniky spolu s dvoma členmi dobrovoľníkmi z Maľcova s jedným kusom techniky. Na hasenie požiaru hasiči nasadili tri C prúdy," uviedla hovorkyňa.Požiar sa im podarilo krátko pred 11.40 h lokalizovať, naďalej pokračujú v likvidačných prácach. Na mieste udalosti je prítomný aj zisťovateľ príčin vzniku požiaru. Z miesta zásahu neboli doposiaľ hlásené žiadne zranenia. Výška škody, ktorú oheň spôsobil, nateraz nie je známa.

Viac o téme: PožiarStrecha HasičiVýrobná hala
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu