Piatok20. september 2024, meniny má Ľuboslav, Ľuboslava, zajtra Matúš

Zlodeji vykradli pumpu, mladík (19) ich začal prenasledovať! VIDEO ako z akčného filmu

(Zdroj: Facebook/Policie České republiky )

BRNO - Tak toto sa často nevidí a mohli by ste povedať, že len vo filmoch. A predsa sa to odohralo v susednej Českej republike, kde 19-ročný mladík vyrušil lupičov čerpacej stanice pri čine. Nezaváhal, začal ich prenasledovať a zalarmoval políciu. Tá ich nakoniec všetkých dolapila.

Trojčlennú skupinu zlodejov nad ránom v meste Klobouky u Brna vyrušil pri čine iba devätnásťročný mladík. Ako informuje česká polícia, pri benzínovej čerpacej stanici si všimol zaparkované vozidlo a niekoľko maskovaných osôb, ktorým na vlámanie dobre poslúžilo ručné búracie kladivo a páčidlo.

Zlodeji vykradli pumpu: Pohotová reakcia mladíka, začal ich prenasledovať a zalarmoval políciu (Zdroj: Facebook/Policie České republiky )

"Akonáhle zistili, že sú prezradení, naskákali do naštartovaného auta a odišli. Mladík okamžite zalarmoval policajtov na tiesňovej linke a zároveň podozrivý automobil sledoval. Pomohol na miesto nasmerovať hneď niekoľko hliadok. Policajtom sa onedlho podarilo unikajúce vozidlo spomaliť pomocou zastavovacieho pásu. Následne horšie ovládateľné vozidlo narazilo do zvodidiel, kedy sa posádka pokúsila z miesta utiecť po svojich," približuje polícia s tým, že na mieste za pomoci donucovacích prostriedkov zadržali dve osoby.

Posledný muž využil neprehľadný terén a podarilo sa mu zmiznúť. "Kriminalisti následne zistili totožnosť recidivistu a po nevyhnutných procesných úkonoch bol nakoniec zadržaný aj on," uvádza polícia a dodáva, že za krádež im teraz hrozí až niekoľkoročný pobyt za mrežami. Súčasne policajti zisťujú, či nemajú na svedomí ďalšiu trestnú činnosť.

Viac o téme: Policajná naháňačkaKrádežKlobouky u Brna
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu