Utorok24. september 2024, meniny má Ľubor, Ľuboš, zajtra Vladislav

Chvíle hrôzy v Kozárovciach! Nešťastie na kolotoči: Zranili sa štyri deti, dve odvážala sanitka

Tento víkend je akcií skutočne veľa
Tento víkend je akcií skutočne veľa (Zdroj: Gettyimages.com)

KOZÁROVCE - Chvíle hrôzy prežívali deti v obci Kozárovce v okrese Levice. Počas jazdy na kolotoči malo dôjsť k poruche, dôsledkom ktorej sa zranili štyri deti. Odviezť ich musela sanitka.

Rodiny si užívali príjemné chvíle na hodovej zábave v Kozárovciach v okrese Levice v Nitrianskom samosprávnom kraji. Niektoré z detí si chceli ísť užiť jazdu na reťazovom kolotoči, ktoré na mieste prevádzkoval majiteľ z Nitry. To, čo však prišlo, nečakal ani v najhoršom sne.

archívne video

Nehoda na priechode pre chodcov: Zábery nie sú vhodné pre citlivé povahy (Zdroj: Tip čitateľa)

Podľa informácií tvnoviny.sk malo dôjsť pri štarte k poruche a deti do seba narazili. „Pravdepodobne zakolísala elektrina. Stalo sa to akurát pri štarte, keď sa kolotoč rozbiehal,“ povedal pre portál majiteľ kolotočov, ktorého situácia veľmi mrzí a hovorí sa mu o tom len ťažko. Ako bližšie priblížil, pri štarte mali do seba naraziť sedačky, na ktorých deti sedeli.

Pri nehode sa zranili štyri deti. Dve školáčky musela z miesta odviesť sanitka do nemocnice v Leviciach na urgentný príjem. Obe sa mali našťastie zraniť len ľahko a preto ich nemuseli hospitalizovať. Ďalšie dve deti, ktoré sa na kolotoči udreli, nepotrebovali lekárske ošetrenie.

Viac o téme: NehodaDetiKolotočKozárovce
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu