Streda25. september 2024, meniny má Vladislav, zajtra Edita

AKTUÁLNE Vážna dopravná nehoda autobusov a osobného auta na Záhorí: Zasahujú všetky záchranné zložky

Zobraziť galériu (7)
(Zdroj: Facebook/Polícia SR - Trnavský kraj)

KÚTY - Všetky záchranné zložky aktuálne zasahujú pri nehode autobusov a osobného auta, ktorá sa stala na Záhorí. Podľa doterajších informácií sú zranené tri osoby.

Vážna dopravná nehoda, pri ktorej zasahujú všetky záchranné zložky, sa stala medzi obcami Kúty a Holíč. Na mieste sa mali podľa záchranárov zraziť dva autobusy a osobné auto. 

archívne video

Kolobežkár nedobrzdil a takmer skončil v kufri auta (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Banskobystrický kraj )

"Operátor tiesňovej linky 155 vyslal dve pozemné ambulancie a záchranársky vrtuľník k nahlásenej dopravnej nehode dvoch autobusov a osobného auta. Podľa doterajších informácii sú zranené tri osoby. Cestujúci z autobusov sú bez zranení," informovalo o tom Operačné stredisko záchrannej zdravotnej služby Slovenskej republiky na sociálnej sieti.

 

NEHODA AUTOBUSOV A OSOBNÉHO AUTA KÚTY - Operátor tiesňovej linky 155 vyslal dve pozemné ambulancie a záchranársky...

Posted by Operačné stredisko záchrannej zdravotnej služby SR on Wednesday, September 25, 2024

Polícia vyšetruje okolnosti dopravnej nehody, ktorá sa stala v stredu popoludní pri obci Kúty v okrese Senica. Vodič autobusu mal z doposiaľ nezistených príčin na rovnom úseku cesty zozadu naraziť do osobného auta stojaceho pri pravej krajnici. Zranili sa dve osoby z osobného auta, zasahovali aj leteckí záchranári. Informovala o tom hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trnave Zlatica Antalová.

Spolujazdkyňu museli letecky transportovať do nemocnice

Vodiča automobilu si prevzali do starostlivosti pozemní záchranári. Jeho spolujazdkyňu letecky transportovali do nemocnice. Cestujúci v autobuse vyviazli bez zranení. "Policajti alkohol ani u jedného z vodičov nepotvrdili," zhrnula Antalová. Polícia musela hlavný ťah medzi Kútmi a Holíčom na nevyhnutne potrebný čas úplne uzavrieť. "Presné príčiny a okolnosti nehody sú predmetom ďalšieho policajného vyšetrovania," dodala. 

Viac o téme: NehodaKútyAutobus
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu