Štvrtok19. september 2024, meniny má Konštantín, zajtra Ľuboslav, Ľuboslava

Kuriozita v centre Bratislavy! VIDEO Polícii vyzváňal telefón, obyvatelia neverili vlastným očiam... Diviak

(Zdroj: Repro foto Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj)

BRATISLAVA - Hlavné mesto okrem povodní a problémov v doprave muselo v utorok riešiť aj kuriozitu. A to rovno v centre mesta. Do bratislavskej mestskej časti Staré Mesto totiž zavítal diviak. Incident sa, našťastie, zaobišiel bez zranení a škôd na majetku.

Bratislavská polícia v priebehu utorka prijala na linke 158 viacero oznamov, v zmysle ktorých občania spozorovali voľne pohybujúceho sa diviaka v centre Bratislavy. "Policajti začali prepátravať širšie okolie centra mesta, ako aj ulice, po ktorých sa diviak mal pohybovať. Všímavý občan spozoroval krátko po 10.30 h tohto diviaka, ako vbehol do oploteného výbehu pre psov, nachádzajúceho sa v blízkosti Okresného riaditeľstva PZ v Bratislave I na Sasinkovej ulici. Neváhal a za diviakom zatvoril dvere na oplotení," informuje polícia s tým, že zároveň v tom čase na miesto prišla aj hliadka Policajného zboru.

Kuriozita z Bratislavy! Diviak sa vybral na prechádzku do mesta (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj)

Polícia dodáva, že pohyb diviaka po centre Bratislavy sa zaobišiel bez zranenia okoloidúcich osôb, ako aj bez spôsobeniu škody na majetku. "O udalosti budú kontaktovaní aj pracovníci príslušného poľovníckeho združenia, ktorí následne rozhodnú o ďalšom osude diviaka," konštatuje na záver.

Viac o téme: DiviakStaré MestoBratislava
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu