Štvrtok19. september 2024, meniny má Konštantín, zajtra Ľuboslav, Ľuboslava

Predajňa skončila úplne pod vodou: FOTO obrovskej skazy!

Záplavy v Čadci
Záplavy v Čadci (Zdroj: FB/Okrasa Čadca - Výrobné družstvo)

ČADCA - Počasie, ktoré zasiahlo naše územie uplynulé dni, napáchalo rozsiahle škody. Niektorých ľudí museli z ich príbytkov evakuovali. V Čadci úplne vyplavilo predajňu.

Počasie za pár dní napáchalo poriadne škody. Popadané stromy, zničené autá či vytopené domy. V Devíne a Devínskej Novej Vsi dokonca museli niekoľko obyvateľov evakuovať. Zaplavené však boli aj budovy v Čadci. 

archívne video

Pohľad na Dunaj v Bratislave, rieka dosahuje tretí povodňový stupeň (Zdroj: Topky/Ján Zemiar)

Jednou z nich bol aj obchod Okrasa Čadca, ktorá sa venuje ručnej výrobe vianočných ozdôb. "Až do odvolania je výroba v našom družstve pozastavená. Tak isto bude do odvolania zatvorená podniková predajňa. Taktiež pozastavujeme vstupy do výroby - exkurzie. O opätovnom otvorení a spustení družstva vás budeme informovať," poznamenali na sociálnej sieti.

 

Drahí priatelia , až do odvolania je výroba v našom družstve pozastavená . Tak isto bude do odvolania zatvorená...

Posted by Okrasa Čadca - Výrobné družstvo on Sunday, September 15, 2024

To však ešte netušili, aká skaza ich po príchode do objektu čaká. Keď voda trocha ustúpila podarilo sa im vojsť dnu a všade boli poničené ozdoby. Sklady boli takmer úplne vytopené. "Žiaľ , je to horšie ako sme čakali. Momentálne stále vyčísľujeme škody. Naša predajňa bude presťahovaná na 3. poschodie, nakoľko tieto priestory sú nepoužiteľné. O znovuotvorení vás budeme informovať," informovali o tom na sociálnej sieti a zverejnili fotografie skazy.

 

Žiaľ , je to horšie ako sme čakali 🥲 Momentálne stále vyčísľujeme škody. Naša predajňa bude presťahovaná na 3.poschodie ...

Posted by Okrasa Čadca - Výrobné družstvo on Monday, September 16, 2024
Viac o téme: ZáplavyEvakuáciaČadca
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu