Pondelok16. september 2024, meniny má Ľudmila, zajtra Olympia, Melisa

Mestskí policajti pomáhali topiacej sa žene v rieke: Neskôr zistili, že bola v podnapitom stave

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

SENICA - Senickí mestskí policajti pomáhali v piatok (23. 8.) večer topiacej sa žene v rieke Teplica. Po vytiahnutí na breh zistili, že bola v podnapitom stave. Mestská polícia o tom informovala na sociálnej sieti.

"Menovaná následne odmietla poskytnutie lekárskej odbornej pomoci a po stotožnení bola spolu s priateľom odoslaná domov," priblížili mestskí policajti, ktorých zavolal na miesto priateľ topiacej sa ženy v piatok o 22.58 h. Zásah pri tej istej rieke absolvovali policajti aj približne o štyri hodiny skôr. Dôvodom bol telefonát, že v rieke leží neznámy muž.

 

🚓Zopár info z víkendu🚓: 1) Dňa 23.08.2024 v čase o 19.00 hod. bol stálou službou prijatý telefonát, že v rieke Teplica...

Posted by Mestská polícia Senica on Monday, August 26, 2024

Mestskí policajti sa okamžite presunuli na miesto, pričom po príchode zistili, že oznamovateľ osobu už vytiahol a posadil na lavičku. "Hliadka sa pokúsila o stotožnenie osoby a vzhľadom na to, že osoba nevedela preukázať svoju totožnosť, bola predvedená na obvodné oddelenie Policajného zboru v Senici, kde sa následnou lustráciou zistilo, že sa nachádza v celoštátnom pátraní," spresnila mestská polícia.

Viac o téme: AlkoholSenicaTeplicaMestskí policajti
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu