Streda11. september 2024, meniny má Bystrík, zajtra Mária, Mia

Mužovi z Nitrianskeho kraja sa snívalo, že zbohatol v lotérii: Podal žreb a skutočná výhra bola ešte väčšia!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Tipos)

NITRA - Muž z Nitrianskeho kraja mal počas jednej noci sen, že vyhral v lotérii 100-tisíc eur. To ho inšpirovalo k tomu, aby skúsil šťastie a kúpil si žreb. Čo ale nasledovalo, prekonalo všetky jeho očakávania. Po zotretí sa jeho sen zdvojnásobil a získal úžasných 200-tisíc eur.

archívne video

ANKETA Každý túži vyhrať jackpot. Vieme čo by urobili s toľkými peniazmi Slováci


Príbeh šťastného výhercu začal v jednu horúcu letnú noc, keď sa mu prisnil sen o výhre 100-tisíc eur. Muž mal to šťastie, že si svoj sen zapamätal. Jeho sen bol živý a presný a prebudil sa s pocitom, že by sa jeho prianie mohlo stať skutočnosťou. To ho inšpirovalo nasledovať svoju intuíciu a skúsiť šťastie v lotérii. Posmelený týmto presvedčením sa muž rozhodol navštíviť predajné miesto TIPOSu a zakúpiť si dva stieracie žreby.

"Vybral si žreb Diamant, ktorý mu priniesol oveľa viac, než očakával. Z jeho pôvodného sna o 100 000 eurách sa stala realita s výhrou 200 000 eur,“ informovala Jana Pohorelská, hovorkyňa národnej lotériovej spoločnosti. Cena za jeden stierací žreb Diamant je 10 eur.

Mužovi z Nitrianskeho kraja
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Tipos)

Podobné šťastie mal aj muž zo Šamorína, ktorý vďaka žrebu Vysoká hra získal koncom minulého týždňa rovnako 200-tisíc eur.

Viac o téme: VýhraŽrebTipos
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu