Utorok17. september 2024, meniny má Olympia, Melisa, zajtra Eugénia

Na Slovákov sa opäť usmialo šťastie: Rozprávkový záver leta, tipujúci vyhrali stovky tisíc!

(Zdroj: Getty Images)

BRATISLAVA – Tohtoročný august priniesol okrem horúceho počasia niekoľkým šťastlivcom aj horúce výhry. Slováci sa s rozprávkových peňazí radovali v lotérií LOTO, Eurojackpot a EXTRA VÝPLATA. Nezvyčajné šťastie mal v auguste aj jeden hráč, ktorému sa snívalo, že vďaka žrebu vyhral 100-tisíc eur. Hráčov sen nakoniec predstihla skutočnosť a zotrel si výhru 200-tisíc.

archívne video

ANKETA Každý túži vyhrať jackpot. Vieme čo by urobili s toľkými peniazmi Slováci

Za málo peňazí, veľa muziky! Aj takto by sa dala opísať cesta k pol miliónovej výhre v obľúbenej hre LOTO, ktorú získal šťastný hráč v žrebovaní 11. augusta. Výhru 500-tisíc eur si pripísal na svoje bankové konto vďaka stávke, do ktorej vložil základný vklad – 1 euro. A k tomu sa spoľahol na náhodný výber čísel! Stavil si prostredníctvom svojho internetového účtu na hernom portáli eTIPOS.sk a stal sa už šiestym hráčom, ktorý v tomto roku získal výhru v prvom poradí v populárnej hre LOTO.

4-tisíc mesačne najbližších 10 rokov

Nasledujúcich 10 rokov bude pre jednu hráčku lotérie EXTRA VÝPLATA pravdepodobne veľmi príjemných. Piateho augusta totiž vyhrala v prvom poradí 480-tisíc eur, ktoré jej budú počas jednej dekády pravidelne vyplácané v mesačných „výplatách“ vo výške 4-tisíceur. Šťastie jej priniesla osemtipová náhodná stávka, za ktorú zaplatila na jednom z predajných miest spoločnosti TIPOS v Žilinskom kraji 12 eur. Šťastná hráčka sa pripojila k ďalším deviatim výhercom, ktorí získali hlavnú výhru v tejto najnovšej číselnej lotérie z ponuky národnej lotériovej spoločnosti TIPOS. Výherkyňa pri návšteve sídla TIPOSu prezradila, že v lotérii EXTRA VÝPLATA si stavila po prvý raz.

Státisíce pre hráčov z Košického kraja

V auguste mali úspešnú „žatvu“ aj dvaja hráči so stávkami uzatvorenými v Košickom kraji, ktorí uspeli v nadnárodnej lotérii Eurojackpot. Oboch delili od multimiliónových hlavných výhier neuhádnuté powerballové čísla, a tak im život spríjemnia „len“ výhry z tretieho poradia. Prvý z nich 6. augusta vyhral 354-tisíc eur vďaka svojim číslam, ktorými vyplnil dve hracie polia na eurojackpotovom tikete a do hry vložil 4 eurá. Druhý hráč žal úspech v Eurojackpote o sedem dní neskôr vďaka predplatenej náhodnej dvojtipovej stávke za 8 eur. Uspel v druhom, poslednom predplatenom žrebovaní, v ktorom vyhral skvelých 390-tisíc eur.

Horúci letný mesiac vyvrcholil v lotérii Eurojackpot hrou o fantastickú multimiliónovú výhru. V piatok 30. augusta jeden nemecký hráč vyhral rozprávkový jackpot 92 511 126 eur. V ten deň mimoriadne uspel aj jeden Slovák, ktorý získal výhru v treťom poradí vo výške 73 115 eur a stal sa tak desiatym slovenským hráčom, ktorý tento rok získal výhru v treťom poradí nadnárodnej lotérie Eurojackpot. Za jeho úspechom bola päťtipová stávka, ktorú uzatvoril v Bratislavskom kraji.

„Veríme, že toto leto bolo plné nezabudnuteľných zážitkov nielen pre výhercov skvelých súm v našich lotériách, ale aj pre všetkých. Tešíme sa na posledné mesiace tohto roka, keď našim hráčom prinesieme ešte množstvo príležitostí na ďalšie výhry a radostné momenty,“ uvádza Jana Pohorelská, hovorkyňa národnej lotériovej spoločnosti. Šťastie môžu skúsiť aj v mimoriadnom žrebovaní hry LOTO, ktoré sa uskutoční už v piatok 13. septembra.

Viac o téme: TiposLOTOVýhra
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu