Utorok17. september 2024, meniny má Olympia, Melisa, zajtra Eugénia

Na Slovákov sa usmialo šťastie: Rozprávkový začiatok týždňa, tipujúci vyhrali stovky tisíc!

Radosť z peňazí.
Radosť z peňazí. (Zdroj: Getty Images)

BRATISLAVA - Slovákom sa v lotérií začiatkom tohto týždňa mimoriadne darilo. Šťastnej pondelkovej výherkyni v hre od Tiposu s názvom Extra výplata bude najbližších 10 rokov chodiť na účet 4-tisíc eur mesačne. V utorok na to nadviazal ďalší Slovák, tentokrát v hre Eurojackpot, ktorá mu vyniesla 354-tisíc eur.

archívne video

ANKETA Každý túži vyhrať jackpot. Vieme čo by urobili s toľkými peniazmi Slováci

Lotéria EXTRA VÝPLATA, ktorú spoločnosť Tipos spustila na jar tohto roka, potešila hlavnou výhrou už desiateho hráča. Výhra 480 000 eur bude výherkyni zo Žilinského kraja vyplácaná v pravidelných mesačných platbách po dobu 10 rokov. Žena požiadala obsluhu terminálu o náhodnú osemtipovú stávku a zaplatila za ňu 12 eur. Podľa jej slov si v tejto lotérii stavila vôbec prvý raz. 

Výherkyňa si za výhru plánuje splatiť úver, kúpiť si nejakú nehnuteľnosť a auto a splniť si niektorý zo svojich snov. Úspech jej priniesol tip s číslami 4, 5, 6, 12, 22, 24 a s powerballovým číslom 1.

Slovák vyhral v Eurojackpote vyše 354-tisíc eur

Po necelom mesiaci sa medzi výhercami v prvých troch poradiach lotérie Eurojackpot objavil ďalší hráč zo Slovenska. Spolu s jedným nemeckým hráčom sa delí o tretie výherné poradie. Každý z dvojice si bude môcť na svoj účet pripísať skvelú výhru vo výške 354 509,90 eura.

Úspech slovenskému hráčovi zabezpečila eurojackpotová stávka, ktorú uzatvoril na jednom z predajných miest spoločnosti Tipos v Košickom kraji. Tam na tikete vyplnil svojimi číslami dve hracie polia. Jeho následný vklad do hry bol teda 4 eurá. „Bodoval“ s tipom, na ktorom mal čísla 4, 9, 22, 32, 35 s powerballovými číslami 3 a 12. A práve jeho powerballové čísla ho delili od šance stať sa novým slovenským milionárom. V utorok boli totiž v Eurojackpote vyžrebované ako powerballové čísla 9 a 10.

K dnešnému dňu eviduje spoločnosť Tipos od 9. októbra 2015 už 119 výhier, ktoré Slováci získali v prvom, druhom alebo treťom poradí lotérie Eurojackpot. Dohromady získali v prvých troch výherných poradiach vyše 100,5 mil. eur.

Viac o téme: VýhraTiposLotéria
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu