Štvrtok19. september 2024, meniny má Konštantín, zajtra Ľuboslav, Ľuboslava

Sobota patrila už 41. ročníku Rajeckého maratónu: Na štarte nechýbal ani minister vnútra

(Zdroj: Facebook - Matúš Šutaj Eštok)

RAJEC - Minister vnútra Matúš Šutaj Eštok sa v sobotu prvýkrát zapojil do Rajeckého maratónu, ktorý sa konal na asfaltovej trati s dĺžkou 42 195 metrov a výškovým rozdielom 200 metrov. Maratón sa začal a skončil na námestí SNP v Rajci, pričom bežci absolvovali dvojkilometrový okruh mestom a následne prešli cez Šuju, Fačkov, Čičmany a späť na námestie v Rajci.

Minister Šutaj Eštok, ktorý sa zúčastnil štafetového behu spolu s ďalšími členmi strany Hlas-SD, vyjadril veľkú spokojnosť s touto skúsenosťou na sociálnych sieťach. „Dnes ráno som sa zúčastnil Rajeckého maratónu. Zapojil som sa po prvý raz a bolo skvelé prijať túto výzvu spolu s viac než tisíckou bežcov. Okrem samotných víťazov blahoželám aj každému, kto sa odhodlá zdolávať tak športové, ako aj životné výzvy,“ napísal vo svojom statuse.

 

RAJECKÝ MARATÓN - ďakujem za skvelú bežeckú skúsenosť 🏃 Dnes ráno som sa zúčastnil Rajeckého maratónu. Zapojil som sa...

Posted by Matúš Šutaj Eštok on Saturday, August 10, 2024

Rajecký maratón, ktorý sa teší stále väčšej obľube medzi bežcami, prilákal tento rok viac než tisíc účastníkov, ktorí preukázali svoju vytrvalosť a odhodlanie na náročnej trati.

Viac o téme: Matúš Šutaj EštokRajecký maratón
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu