Pondelok16. september 2024, meniny má Ľudmila, zajtra Olympia, Melisa

AKTUÁLNE Šok v prípade vraždy hádzanárky Cynthie: Obvineného Juraja Csiffaryho prepustili na slobodu

(Zdroj: Facebook/Polícia SR - Trnavský kraj, Facebook/NB1/B mert nem csak a nagyok számítanak )

BRATISLAVA - Bývalý policajt Juraj Csiffary, ktorý je obvinený z vraždy svojej priateľky Cynthie, smeruje na slobodu. Rozhodol o tom Krajský súd v Trnave, ktorý zrušil napadnuté uznesenie Okresného súdu Trnava.

Informovala o tom zástupkyňa hovorkyne Krajského súdu v Trnave Katarína Lovasová.
Advokát obvineného už po rozhodovaní o jeho umiestnení do väzby upozorňoval na to, že prokuratúra nedodržala lehotu podania návrhu na väzbu.

"Krajský súd v Trnave zrušil napadnuté uznesenie Okresného súdu Trnava a obvineného ihneď prepustil na slobodu, nakoľko došlo k porušeniu procesných ustanovení. Krajskému súdu v Trnave v súčasnosti plynie zákonná lehota na vyhotovenie rozhodnutia," priblížila hovorkyňa. Rozhodnutie súdu je právoplatné. Okresný súd pôvodne rozhodol o vzatí obvineného do väzby z tzv. kolúznych a preventívnych dôvodov.

Štyridsaťštyriročný muž čelí obvineniu z obzvlášť závažného zločinu vraždy. V prípade dokázania viny mu hrozí trest odňatia slobody na 25 rokov až doživotie. Mŕtve telo ženy našli v noci z nedele (21. 7.) na pondelok (22. 7.) v jednom z rodinných domov vo Veľkom Mederi.

Viac o téme: CynthiaJuraj Csiffary
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu