Nedeľa8. september 2024, meniny má Miriama, zajtra Martina

Bratislavskí policajti na TOTO len tak nezabudnú! Išli vyšetriť vlámanie, narazili na...Fúú, FOTO hovorí za všetko

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj)

BRATISLAVA – Teplý letný deň si chcel ešte okoreniť, skončil v rukách polície. Všetko začalo, keď išli muži zákona prešetriť vlámanie do jedného z domov v Bratislave. To, čo tam objavili, zrejme však nečakali ani vo sne.

„Hliadka policajtov Pohotovostnej motorizovanej jednotky bola včera na základe oznámenia vyslaná do jedného z rodinných domov v prvom bratislavskom okrese, kde malo dôjsť k vlámaniu,“ uviedla polícia.

Bratislavskí policajti na TOTO
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj)

Keďže po príchode na miesto policajti spozorovali otvorené dvere na rodinnom dome, nadobudli podozrenie, že páchateľ sa môže nachádzať v jeho vnútorných priestoroch. Vošli teda na pozemok a začali ho prepátravať. V zadnej časti domu následne spozorovali na lehátku ležať nahého muža. „Policajti ho obmedzili na osobnej slobode, pričom muž im uviedol že pred niekoľkými hodinami užil omamné látky, prekonal oplotenie domu a na lehátku na opaľovanie nahý onanoval,“ dodali.

Policajti muža následne eskortovali na príslušné policajné oddelenie za účelom vykonania potrebných úkonov v zmysle zákona.

Viac o téme: VlámanieOnanovaniePolícia Bratislava
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu