Nedeľa2. jún 2024, meniny má Oxana, Xénia, zajtra Karolína, Kevin

Pár influencerov si to rozdal na pláži plnej odpadkov: Takto vraj bojujú proti... Neuveriteľné!

(Zdroj: Instagram/thenaughty_travelers)

PORTORIKO – Dvojica influencerov je známa svojimi pikantnými stretnutiami. Ako sami priznali, pred týmto incidentom spolu sexovali aj v Grand Canyone či náboženskom parku Zion v Utahu. Tentokrát si to rozdali na znečistenej pláži v Portoriku – a mali na to zaujímavý dôvod.

Dvadsaťosemročná Kaylee Killionová si to spolu s o dva roky starším snúbencom Codym Nelsonom rozdali na znečistenej pláži s cieľom získať 8 000 libier (9 302 eur) na charitu. Pár je známy riskantnými stretnutiami a predtým mal sex v Super Bowle, Grand Canyone a náboženskom parku Zion v Utahu. Dvojica teraz odletela do Portorika, kde si dopriala okázalú eskapádu na Playa Bramadero, aby zvýšila povedomie a vyzvala ľudí, aby prestali vyhadzovať odpadky.

„Narazili sme na túto pláž na prechádzke a všimli sme si, aká je strašne znečistená,“ povedala Kaylee, ktorá spolu so svojím snúbencom pôsobí aj na OnlyFans, informuje denník Daily Star. „Nie sú tu k dispozícii žiadne odpadkové koše a z oceánu je toho veľa vyplaveného. Na piesku zostali aj odpadky od ľudí, ktoré visia na stromoch. Pláž sme začali čistiť skoro ráno,“ dodala. Kaylee a Cody z Arizony v USA sa príliš neobťažovali šantením medzi odpadkami alebo v piesku. „Môžeme byť kdekoľvek a mať sex a byť vždy naladení a v nálade. Milujeme sa navzájom intímne zbližovať,“ prezradila.

Dvojica, ktorá pláž navštívila 11. mája, si na sociálnych sieťach zaspomínala na svoj netradičný spôsob boja proti znečisteniu. V jednom príspevku je vidieť, ako Cody zbiera odpadky do bieleho plastového vrecka. „Strávili sme deň upratovaním jednej z najšpinavších pláží v Portoriku, ale video, ktoré sme natočili, je špinavšie,“ píše sa v titulku. „20 percent zo zisku venujeme organizácii, ktorá pomáha čistiť pláže a šíriť povedomie o vplyvoch znečistenia na životné prostredie,“ informuje titulok ďalej.

Pár počíta s tým, že ich strhujúce video vyzbiera dostatok peňazí na to, aby pomohli organizácii Rescate Playas Borinquen v Aguadille. „Chceli sme využiť našu platformu a prítomnosť na sociálnych sieťach na šírenie informácií o probléme odpadu na verejných plážach,“ uviedla Kaylee. „Dúfame, že nielen získame finančné prostriedky pre organizáciu Rescate Playas Borinquen, ale aj zvýšime povedomie o závažnosti znečistenia pláží a o tom, ako môže ovplyvniť voľne žijúce zvieratá, aj životné prostredie. Dúfam, že to prinesie cenný rozdiel,“ dodala.

Viac o téme: PlážZnečisťovanieSex na verejnosti
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu