Pondelok16. september 2024, meniny má Ľudmila, zajtra Olympia, Melisa

Nové DETAILY sexuálneho napadnutia v Bratislave! Dievča nemalo ešte ani 18-rokov, páchateľom má byť futbalista

(Zdroj: Polícia SR - Bratislavský kraj, Getty Images)

BRATISLAVA - 27-ročného Olalekana z Nigérie obvinila polícia zo znásilnenia a sexuálneho násilia. K skutkom malo dôjsť v sobotu v uliciach Starého Mesta v Bratislave. Dve dievčatá mal cudzinec omámiť v jednom z klubov a následne jednu z nich znásilnil, pričom dievča nemalo ani 18 rokov. Druhej žene sa podarilo uniknúť.

Podľa informácií TV JOJ sa mal Afričan 17-ročnému dievčaťu po anglicky prihovoriť ešte pred klubom. Následne ju mal proti jej vôli chytiť okolo pásu a dotlačil ju až k soche Jána Holého. Dievča sa údajne snažilo brániť, muž bol ale silnejší a bezbranné dievča podľa obvinenia vyzliekol a znásilnil.

Následne sa na rovnaké miesto snažil dostať aj 20-ročnú ženu, ktorej sa ale podarilo z miesta utiecť. "Vyšetrovateľ zniesol obvinenie k 27-ročnému štátnemu príslušníkovi Nigérie za pokračovací zločin znásilnenie, v časti dokonaný, v súbehu so zločinom sexuálneho násilia, v štádiu pokusu," informovala hovorkyňa KR PZ Jana Šimunková.

„Vyšetrovateľ Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave I spracoval podnet na návrh na väzobné stíhanie obvineného, ktorému súd vyhovel," doplnila hovorkyňa. Nigérijčan obvinenia odmieta a podal sťažnosť, o ktorej bude rozhodovať Krajský súd v Bratislave.

Na Slovensku zrejme hrával futbal

Podľa databázy hráčov Slovenského futbalového zväzu hrával muž s rovnakým vekom a menom futbal v obci pri Dunajskej Strede. Nový Čas v tejto súvislosti oslovil trénera mužstva s otázkou, či v ich tíme hral muž tmavej pleti s týmto menom. „Poznám jedného, ale neviem si predstaviť, že by niečo také urobil,“ povedal. Afričan k nim chodil na tréningy a odohral pár zápasov .

„Podľa toho, ako sa správal a ako bol ochotný všetko robiť a trénovať, si ani neviem predstaviť, že by niečo také vedel spraviť,“ zamyslel sa tréner. "Až tak veľmi nevynikal, ale bol to ten nadšenec a na prvý pohľad úplne obyčajný človek. Ale bližšie ho nepoznám, keďže neviem ani po anglicky“ dodal tréner s tým, že naposledy ho videl pred dvoma mesiacmi.

Viac o téme: ZnásilnenieBratislavaNigeríjčan
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu