Nedeľa8. september 2024, meniny má Miriama, zajtra Martina

Polícia pripravuje pre koncert AC/DC v Bratislave rozsiahle opatrenia

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: TASR - Pavol Zachar)

BRATISLAVA - Policajti pripravujú v súvislosti s koncertom hardrockovej skupiny AC/DC v bratislavských Vajnoroch rozsiahle bezpečnostné opatrenia. Zamerané budú na ochranu života, zdravia, majetku občanov i verejného poriadku. Informoval o tom hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave Michal Szeiff.

"V rámci opatrenia policajti spolupracujú s mestskou časťou Vajnory, s organizátorom podujatia, Dopravným podnikom Bratislava, Mestskou políciou hlavného mesta SR Bratislavy, príslušníkmi Hasičského a záchranného zboru, ako aj inými štátnymi inštitúciami," priblížil Szeiff. Dopravní policajti budú v mieste konania koncertu aj v jeho okolí monitorovať dopravno-bezpečnostnú situáciu. V prípade možných komplikácii ju budú usmerňovať. Vodiči majú podľa nich počítať s možnými významnými obmedzeniami v premávke v blízkosti Starého letiska vo Vajnoroch. Polícia vyzýva vodičov, aby necestovali v nedeľu (21. 7.) popoludní do mestskej časti Vajnory, prípadne sa vyhli tejto mestskej časti a na prejazd využili alternatívnu trasu.

 

BRATISLAVSKÍ POLICAJTI PRIPRAVUJÚ V SÚVISLOSTI S KONCERTOM AC/DC VO VAJNOROCH ROZSIAHLE BEZPEČNOSTNÉ...

Posted by Polícia SR - Bratislavský kraj on Thursday, July 18, 2024

V nedeľu od 12.00 h do nasledujúcej 3.00 h bude vstup do Vajnôr povolený len obyvateľom s trvalým pobytom v tejto mestskej časti. Policajti zároveň upozornili, že vajnorský nadjazd v úseku až po kruhový objazd bude uzavretý pre motorové vozidlá. O prípadných aktuálnych zmenách v doprave budú verejnosť priebežne informovať. Policajti vyzvali návštevníkov koncertu, aby so sebou nebrali pyrotechnické výrobky, chladné alebo strelné zbrane, prípadne iné nebezpečné predmety. Spolu s príslušníkmi Mestskej polície Bratislava budú situáciu operatívne monitorovať, priebežne vyhodnocovať a postupovať v zmysle zákona. "V prípade, ak by došlo k narúšaniu verejného poriadku, prípadne páchania protiprávnej činnosti, policajti využijú oprávnenia dané zákonom za účelom obnovenia verejného poriadku," dodali.

Viac o téme: Polícia AC/DCBratislavaKoncert
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu