Nedeľa15. september 2024, meniny má Jolana, zajtra Ľudmila

Polícia odvolala pátranie po Bohuslavovi Balážovi: Našli ho a je v poriadku

Polícia pátra
Polícia pátra (Zdroj: Topky.sk)

POVAŽSKÁ BYSTRICA - Polícia žiada verejnosť o pomoc pri pátraní po nezvestnom 65-ročnom Bohuslavovi Balážovi z Považskej Bystrice. Nezvestný je od 12. júla. Informovala o tom trenčianska krajská polícia na sociálnej sieti.

archívne video

Po 34-ročnom mužovi pátrajú desiatky policajtov i za pomoci vrtuľníka (Zdroj: Policie České republiky)

Aktualizované o 13:04 Polícia odvolala pátranie po 65-ročnom Bohuslavovi Balážovi z Považskej Bystrice. Nezvestného našli a je v poriadku. Informovala o tom trenčianska krajská policajná hovorkyňa Katarína Kuzmová. Bohuslav Baláž bol nezvestný od 12. júla, keď ho príbuzní naposledy videli. Polícia po ňom vyhlásila pátranie v stredu.

Bohuslava rodina videla naposledy 12. júla okolo 22.00 h, odvtedy o ňom nemá žiadne správy. Je vysoký 163 centimetrov, jeho hmotnosť je 76 kilogramov. Má krátke šedivé vlasy a hnedé oči. Na oboch rukách má tetovania s kresbami žien a na prstoch nápis LOVE. Naposledy mal oblečený čierny oblek s bielou košeľou a obuté mal čierne lakovky.

 

BOHUSLAV JE NEZVESTNÝ, NEVIDELI STE HO? 🔎Hľadáme 65 – ročného Bohuslava Baláža z Považskej Bystrice. Bohuslava rodina...

Posted by Polícia SR - Trenčiansky kraj on Tuesday, July 16, 2024

Akékoľvek informácie o nezvestnom je možné poskytnúť na telefónnom čísle 158, prípadne formou súkromnej správy na sociálnej sieti Polícia SR - Trenčiansky kraj.

Viac o téme: PolíciaPovažská BystricaPátranie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu