Nedeľa8. september 2024, meniny má Miriama, zajtra Martina

MIMORIADNE PRVÉ FOTO Hromadnej nehody medzi Bratislavou a Trnavou! D1 je ťažko prejazdná, vodiči stoja v hodinových kolónach

Zobraziť galériu (5)
(Zdroj: Facebook/Hasičský a záchranný zbor)

BRATISLAVA - Na diaľnici D1 v smere z Bratislavy na Trnavu sa za Čatajom zrazil kamión, karavan a osobné auto. Úsek má byť prejazdný iba v ľavom pruhu. Informujú o tom Zelená vlna STVR a dopravné aplikácie.

Aktualizované 13:22 Na mieste zasahovali aj hasiči. "Na miesto nehody bolo vyslaných 13 príslušníkov Hasičského a záchranného zboru z hasičských staníc v Trnave a v Senci, so 4 kusmi hasičskej techniky. Po príchode na miesto udalosti bolo zistené, že ide o dopravnú nehodu karavanu, ktorý skončil mimo cesty a zrážku osobného motorového vozidla s nákladným. Príslušníci na mieste vykonali prieskum, poskytli prvú pomoc zranenej osobe a vykonali protipožiarne opatrenia. Zranená osoba bola Vrtuľníkovou záchrannou zdravotnou službou prevezená do nemocnice," poznamenal Hasičský a záchranný zbor.

archívne video

Nehoda policajného auta (Zdroj: Facebook)

MIMORIADNE PRVÉ FOTO Hromadnej
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Facebook/Hasičský a záchranný zbor)

MIMORIADNE PRVÉ FOTO Hromadnej
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Facebook/Hasičský a záchranný zbor)

Diaľnica D1 v smere z Bratislavy na Trnavu za Čatajom je po nehode viacerých áut už prejazdná. Pre TASR to potvrdila hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trnave Michaela Ulehlová. "Policajti vykonali na mieste prvotné úkony," uviedla hovorkyňa. Nehoda sa stala na 38 kilometri diaľnice. Zrazil sa tam kamión, karavan a osobné auto. Tvorili sa takmer hodinové kolóny. Nehoda sa stala na 38 kilometri a vodiči sa zdržia v kolóne takmer hodinu.

Na mieste zasahovali leteckí záchranári. "Pilot vrtuľníka pristál priamo na diaľnici, záchranári si následne prevzali vodiča osobného vozidla do svojej starostlivosti. 48-ročný muž bol pri vedomí, so záchranármi komunikoval, sťažoval sa na silné bolesti krčnej chrbtice. Po primárnom ošetrení a podaní potrebnej liečby bol pacient preložený na palubu a v stabilizovanom stave so stredne ťažkými poraneniami bol letecky prevezený do UNB v Ružinove," poznamenali na sociálnej sieti. 

 

Posádka záchranárskeho vrtuľníka z Bratislavy letela dnes ráno k dopravnej nehode, ktorá sa stala na diaľnici D1 pri...

Posted by Air - Transport Europe, letecká záchranná služba on Wednesday, July 10, 2024
Viac o téme: NehodaD1DiaľnicaTrnava
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu