Pondelok16. september 2024, meniny má Ľudmila, zajtra Olympia, Melisa

AKTUÁLNE Vážna dopravná nehoda! FOTO, z ktorých mrazí: Auto po náraze do kamióna zlisovalo

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Topky)

ČADCA - Všetky záchranné zložky aktuálne zasahujú pri vážnej dopravnej nehode. Na odbočke sa zrazilo osobné auto s kamiónom. Auto ostalo po nehode úplne zdemolované.

Vážna dopravná nehoda sa stala na ceste číslo I/11, okres Čadca pri odbočke na obec Oščadnica v Žilinskom samosprávnom kraji. Auto po náraze odhodilo na kraj cesty a ostalo úplne zlisované. Na mieste aktuálne zasahujú všetky záchranné zložky. 

"Úsek je prejazdný iba v jednom jazdnom pruhu smer Žilina - Čadca. Smer Čadca - Žilina odkláňame na náhradnú trasu cez mesto Čadca a Krásno nad Kysucou. Žiadame o trpezlivosť, ohľaduplnosť a rešpektovanie pokynov policajtov na mieste," informovala o tom žilinská polícia na sociálnej sieti.

Galéria: Vážna nehoda pri Oščadnici! Auto po náraze do kamióna zlisovalo

Pri dopravnej nehode zomrel 52-ročný vodič

Tragické následky mala utorková popoludňajšia dopravná nehoda na ceste I/11A za tunelom Horelica pri Čadci. Zrážku s nákladným vozidlom neprežil 52-ročný vodič osobného auta. Informovala o tom žilinská krajská policajná hovorkyňa Zuzana Šefčíková.

Vodič viedol svoje osobné auto v smere zo Žiliny do Čadce a z doposiaľ nezistených príčin prešiel do protismeru, kde došlo k stretu s nákladným motorovým vozidlom. "Päťdesiatdvaročný vodič utrpel zranenia, ktorým, žiaľ, na mieste podľahol. Alkohol u vodiča nákladného motorového vozidla vykonanou dychovou skúškou zistený nebol. U nebohého muža bude vykonaná pitva," uviedla Šefčíková.

Doplnila, že ďalšie okolnosti a príčiny vzniku tragickej dopravnej nehody sú predmetom prebiehajúceho vyšetrovania. "Jeden jazdný pruh bol z dôvodu dokumentovania a odstraňovania následkov dopravnej nehody na nevyhnutne potrebný čas uzavretý a premávka odkláňaná na náhradnú trasu," dodala policajná hovorkyňa.

Viac o téme: NehodaČadcaOščadnica
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu