Nedeľa7. júl 2024, meniny má Oliver, zajtra Ivan

Polícia v Poprade obvinila 41-ročného muža z drogovej trestnej činnosti

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: TASR - Pavol Zachar)

POPRAD - Polícia počas utorňajšej (2. 7.) akcie vo Vyšných Hágoch v súvislosti s drogovou trestnou činnosťou zadržala dvoch mužov vo veku 55 a 41 rokov a 37-ročnú ženu. Mladšieho muža následne obvinila zo zločinu drogovej trestnej činnosti. Informovala o tom hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove Jana Ligdayová.

"Počas akcie bola vykonaná aj domová prehliadka, pri ktorej boli nájdené a zaistené veci súvisiace s drogovou trestnou činnosťou - vrecká s obsahom bielej kryštalickej látky i rastlinná sušina rastliny konope. Zaistené látky boli zaslané na kriminalisticko-expertízne skúmanie. Bolo preukázané, že išlo o metamfetamín a o marihuanu," uviedla Ligdayová.

 

OBVINENÝ ZA DROGOVÚ TRESTNÚ ČINNOSŤ Na základe operatívno-pátracej činnosti popradskej kriminálky bola v utorok...

Posted by Polícia SR - Prešovský kraj on Thursday, July 4, 2024

Na základe dôkazov okresný vyšetrovateľ vzniesol obvinenie 41-ročnému mužovi za zločin nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držania a obchodovania s nimi.

"Zároveň spracoval podnet na podanie návrhu na väzobné stíhanie obvineného. Päťdesiatpäťročný muž, ako aj 37-ročná žena boli po vykonaní potrebných procesných úkonov zo zadržania prepustení," dodala hovorkyňa.

 

Viac o téme: Polícia Obvinenie DrogyMuž
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu