Nedeľa30. jún 2024, meniny má Melánia, zajtra Diana

Prokurátorka navrhuje väzbu pre útočníka z nemocnice na Kramároch

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Topky/Vlado Anjel)

BRATISLAVA - Prokurátorka podala návrh na väzobné stíhanie Zdeněka J., ktorý cez víkend v nemocnici na bratislavských Kramároch napadol pacienta a zdravotníkov. Výsluch obvineného by sa mal na Mestskom súde Bratislava I začať v utorok o 12.00 h. Vyplýva to z informácií, ktoré poskytla prokurátorka a hovorkyňa Krajskej prokuratúry v Bratislave Gabriela Kováčová.

archívne video

V NÚDCH na Kramároch otvorili zmodernizované oddelenie Kliniky detskej hematológie a onkológie LF UK (Zdroj: TASR/Jaroslav Novák)

Prokurátorka podala väzobný návrh z dôvodov tzv. preventívnej väzby. "V prípade obvineného existuje dôvodná obava z pokračovania v trestnej činnosti," podotkla Kováčová.

Zdeněk J. fyzicky útočil v sobotu (22. 6.) podvečer na centrálnom príjme v nemocnici na bratislavských Kramároch krátko potom, čo bol do nej prevezený záchrannou zdravotnou službou. Čelí obvineniu z trestného činu výtržníctva spáchaného na chránenej osobe v súbehu s trestným činom ublíženia na zdraví spáchaného na chránenej osobe. V prípade preukázania vinu mu hrozí trest odňatia slobody až na tri roky.

Viac o téme: útočníkVäzbaProkurátorkaKramáre
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu