Streda25. september 2024, meniny má Vladislav, zajtra Edita

Na podnikateľa strieľali priamo z auta

ilustračné foto
ilustračné foto

Aktualizované

BRATISLAVA- Neďaleko Galanty zastrelili v pondelok večer miestneho podnikateľa. Muža, ktorý podľa televízie Markíza vlastnil v regióne zlatníctvo, bar a zmenáreň, usmrtili v jeho vlastnom aute na ceste pri obci Matúškovo.

Útok prežila podnikateľova manželka. Páchatelia podľa Markízy zavraždeného muža neokradli, polícia preto vraj nevylučuje, že mohlo ísť o vybavovanie si účtov.

Neznámi vrahovia podľa polície na svoju obeť strieľali z ukradnutého auta. "Po čine ho polícia našla horiace v obci Trhová Hradská," uviedla dnes hovorkyňa polície v Trnavskom kraji Martina Kredatusová. Podľa Markízy podnikateľa zavraždili ranami zo samopalu.

Páchateľov sa polícii zatiaľ vypátrať nepodarilo. "Polícia na prípade intenzívne pracuje a preveruje viacero vyšetrovacích verzií. Páchateľovi tohto skutku hrozí trest odňatia slobody na 15 až 20 rokov," uviedla hovorkyňa.

Veľký rozruch vzbudila na Slovensku pred viac ako rokom vražda podnikateľa Jána Kubašiaka na strednom Slovensku, ktorého zastrelili v jeho vlastnom dome. Vraždu si podľa prokuratúry objednal jeho bývalý obchodný partner. Za spáchanie vraždy súd poslal do väzenia bývalého policajta, ktorý sa však odvolal.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu