Streda25. september 2024, meniny má Vladislav, zajtra Edita

Vlastný syn dobil matku na smrť!

Magdaléna († 88) zomrela na následky zranení hlavy. Zobraziť galériu (2)
Magdaléna († 88) zomrela na následky zranení hlavy. (Zdroj: Nový Čas)

KOŠICE - Rodinná tragédia! Vlastný syn podľa polície pripravil o život matku v paneláku na košickej Karpatskej ulici. Žene s poraneniami hlavy už záchranári nevedeli pomôcť. Útočníka zadržali policajti okamžite po incidente a odviezli na psychiatrickú kliniku.

Syn Jozef (58), ktorý podľa susedov žil s matkou v 3-izbovom byte, mal matku Magdalénu († 88) napadnúť. Na miesto dorazilo okamžite niekoľko policajných áut, záchranári, nakoniec i pohrebný voz. "Nežili tu dlho. Neboli problémoví. Sme šokovaní," konštatovali susedia z okolitých bytov. Čo sa udialo za dverami 3-izbového bytu na 8. poschodí, že došlo až k smrteľnej tragédii, prešetruje polícia. Podľa našich informácií Jozef matku dobil na smrť, motív však zatiaľ známy nie je.

"Magdaléna († 88) na následky zranení hlavy na mieste zomrela. Zo spáchania skutku je dôvodne podozrivý jej syn Jozef (58). Obvinený bude zo zabitia," uviedla košická krajská policajná hovorkyňa Jana Demjanovičová. Muž by mohol za mrežami stráviť až 12 rokov. Okamžite po čine ho previezli na psychiatrickú kliniku, problémy mal mať aj v minulosti. "Vyšetrovateľ na skúmanie duševného stavu muža prizve aj znalcov z odboru psychiatrie," dodala J. Demjanovičová. Presnú príčinu smrti dôchodkyne určí až pitva.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu