Streda25. september 2024, meniny má Vladislav, zajtra Edita

Začínajúca modelka záhadne zmizla

Katka Oravcová túžila po kariére modelky. Rodičia sa boja, že sadla na lep podvodníkovi. Zobraziť galériu (2)
Katka Oravcová túžila po kariére modelky. Rodičia sa boja, že sadla na lep podvodníkovi. (Zdroj: Nový Čas)

KOSTOLNÁ-ZÁRIEČIE - Zlákal začínajúcu modelku podvodník? Toho sa obávajú rodičia Katky Oravcovej (17) z Kostolnej pri Trenčíne. Ich dcéra totiž 21. decembra záhadne zmizla.

Hrôzu v nich vyvoláva najmä to, že v koši našli zošit, kam tesne pred zmiznutím napísala: "Obyčajní ľudia, ktorých som v živote nevidela, mi pomohli." Medzi jej poznámkami, ktoré rodičom nedávajú zmysel, je tiež veta: "Stane sa to v piatok, cítim to." A Katka zmizla práve v piatok...

Katkini rodičia sú zúfalí. "Neveríme, že ušla z domu. Nikdy predtým ani len nemeškala. Prv, ako v ten deň odišla, povedala sestre, že ide na diskotéku v škole. Tam sa však neukázala a večer domov neprišla. Volali sme jej na mobil, ale mala ho vypnutý," hovorí zúfalý otec Roman. Podľa rodičov je najväčším Katkiným snom kariéra modelky. Pred niekoľkými týždňami absolvovala kasting známej modelingovej agentúry v Nitre.

"Veľmi sa tešila hlavne z toho, že jej fotka bola uverejnená v regionálnych novinách," povedala Katkina mama. Podľa rodičov sa Katka touto predstavou nechala opantať. "V poslednom čase sa zmenila. Predtým veľa čítala a upratovala. Do zošita si napísala, že chce byť kráľovnou módy. Bojíme sa, či sa v ten piatok nestretla s niekým, kto ju zlákal na pekné reči o tom, že jej pomôže s modelingom," povedal R. Oravec, ktorý prežil s rodinou najhoršie vianočné sviatky v živote.

Pomôžte ju nájsť

Katka Oravcová meria 172 centimetrov. Je štíhla, má hnedé melírované vlasy po plecia a hnedé oči. Naposledy mala oblečenú čiernu bundu a obuté čierne semišové vysoké čižmy. So sebou si zrejme vzala iba občiansky preukaz. Hovorí po slovensky, anglicky aj nemecky.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu