Streda25. september 2024, meniny má Vladislav, zajtra Edita

Najkrajšie inštruktorky lyžovania: Koľko berú za hodinu?

Martina Garajová Zobraziť galériu (3)
Martina Garajová (Zdroj: Nový Čas)

VYSOKÉ TATRY - Učiť sa lyžovať v Tatrách je snom mnohých mužov. Tamojšie inštruktorky sú totiž nielen veľmi šikovné, ale aj krásne. A niektoré otvorene priznávajú, že počas výučby lyžovania sa rady zoznamujú so sympatickými lyžiarmi.

Interski na Štrbskom plese: Martina Garajová (16) - 790 Sk

Martinka učí záujemcov lyžovať prvý rok. Predtým musela absolvovať kurz inštruktorky lyžovania. Peniaze investované do kurzu sa jej však rýchlo vracajú. "Máme plno záujemcov o učenie. Dnes som sa ešte nezastavila. Učím zatiaľ len začiatočníkov a detičky. Na starších skúsenejších si trúfnem neskôr," poznamenala s úsmevom Martina z Popradu. Za hodinu na svahu s Martinkou zaplatia dospelí 790 Sk.

Najkrajšie inštruktorky lyžovania: Koľko
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Nový Čas)

Starý Smokovec - Jakubova lúka: Katarína Činčarová (32) -700 Sk

"Učím už desiaty rok, som tu už starý harcovník," usmieva sa Katka, ktorá prácu lyžiarskej inštruktorky považuje za atraktívnu. "Spoznám pri nej strašne veľa ľudí. Učím všetky vekové kategórie, ale najradšej deti. Tie sú učenlivejšie, ľahšie sa formujú ako tí starší tvrdohlavci," dodáva Popradčanka Katka. Za jednu hodinu výučby s Katkou zaplatia záujemcovia 700 Sk.
Najkrajšie inštruktorky lyžovania: Koľko
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Nový Čas)

Snowpark Lučivná: Zuzana Povrazníková (17) - 590 Sk

Profesionálna učiteľka lyžovania a snoubordu vyučuje v Lučivnej piaty rok. Ako študentka si takto slušne privyrobí. "Spájam príjemné s užitočným. Celý deň som na čerstvom snehu a zoznámim sa s peknými chalanmi. Veľmi často však učím aj malé deti a robím to veľmi rada," povedala Zuzka zo Svitu. Hodina so Zuzkou stojí zákazníka 590 Sk.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu