Nedeľa29. september 2024, meniny má Michal, Michael, Michaela, zajtra Jarolím

Ranné sneženie zaskočilo vodičov na diaľnici D1

ILUSTRAČNÁ FOTOGRAFIA
ILUSTRAČNÁ FOTOGRAFIA

TRNAVA - Sneženie na západe Slovenska skomplikovalo dnes dopoludnia dopravnú situáciu na cestách v okolí Trnavy. Podľa dispečingu Správy a údržby ciest Trnavského samosprávneho kraja (SÚC TTSK) boli všetky úseky ciest v ich správe zjazdné.

Trnavskí cestári však zaznamenali problémy s prejazdom horského priechodu Biela Hora na ceste I. triedy medzi obcami Trstín a Jablonica, kde niektoré skrížené kamióny obmedzili premávku v ranných hodinách.

Vážne problémy s prejazdom mali aj nákladné vozidlá na ceste III. triedy pri stavenisku nového závodu Samsung medzi Hrnčiarovcami nad Parnou a Voderadmi, kde skončilo niekoľko nákladných áut mimo vozovky. V tomto úseku cestárom komplikuje údržbu komunikácie podľa námestníka riaditeľa SÚC TTSK Borisa Valáška zničený povrch cesty.

Väčšie komplikácie zaznamenali cestári aj záchranári na diaľnici D1 medzi 31. a 52. kilometrom. Okolo 9:00 zaznamenala monitorovacia skupina Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) viacero dopravných kolízií, našťastie v tom čase bez zranení. Ako potvrdil agentúre SITA hovorca HaZZ Ivan Peťko, vozidlá sa nachádzali mimo vozovky, alebo pri zvodidlách a na 31. km v smere Trnava - Bratislava aj v opačnom smere sa tvorili kolóny.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu