Nedeľa29. september 2024, meniny má Michal, Michael, Michaela, zajtra Jarolím

Vdovec Pollák píše z väzenia: Nie som samovrah!

Odkaz Viktora Polláka (34): „Nevypil som Savo ani som sa nepokúsil o samovraždu.“ Zobraziť galériu (2)
Odkaz Viktora Polláka (34): „Nevypil som Savo ani som sa nepokúsil o samovraždu.“ (Zdroj: Nový Čas)

KOŠICE - Keď to počul, takmer dostal infarkt! Vo väzení mal vraj vypiť Savo, aby sa zabil.

Viktor Pollák (34) sa však dušuje, že na také niečo nikdy ani nepomyslel. Najznámejší odsúdený vdovec a otec piatich detí sa Novému Času rozhodol napísať list, aby fámy o samovražednom pokuse uviedol na správnu mieru.

Správa, že som vypil Savo a takto sa pokúsil o samovraždu, sa nezakladá na pravde. Teším sa a prekypujem zdravím,“ píše Viktor Pollák z košickej väznice, kde si odpykáva štvorročný trest. Ako uvádza, nechápe tieto „zaručené“ informácie istej súkromnej televízie. Najviac touto správou utrpelo jeho päť deti, ktoré vyrastajú v košickom detskom domove.

„Táto správa ohrozila psychický stav mojich detí aj ich prinavrátenie do mojej starostlivosti,“ píše v liste Pollák. Tvrdí, že si uvedomuje povinnosť vychovať vlastné deti, ktoré ho potrebujú, a chce ich dať aj vyštudovať. „Na to, aby sa dokázalo, že k žiadnemu podvodu pri kúpe televízora na splátky z mojej strany nedošlo, potrebujem čas. Zdá sa, že každý vidí len to zlé, toho najťažšieho zločinca, no každá minca má dve strany,“ dodáva v liste odsúdený otec Viktora (15), Márie (13), Táne (12), Martina (10) a Viktórie (8). Jeho deti mu držia palce a stále neochvejne veria v jeho nevinu.

Viktora Polláka uznal rožňavský súd za vinného z podvodu pri kúpe televízora na splátky. Vymeral mu dvojročný trest, ktorý sa mu vo väzení po rozhodnutí krajského súdu zvýšil o ďalšie dva roky za sexuálne zneužívanie z minulosti. Do basy nastúpil koncom januára. O jeho opustených päť detí sa najprv starala jeho krstná mama, no od leta sú umiestnené v košickom detskom domove.


Otec piatich detí napísal list z väzenia.

Vdovec Pollák píše z
Zobraziť galériu (2)
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu