Nedeľa29. september 2024, meniny má Michal, Michael, Michaela, zajtra Jarolím

Posedí si vdovec Pollák štyri roky?

Vdovec Viktor Pollák (34) nastúpil v januári do väzenia na dva roky za podvod. Jeho pobyt za mrežami sa zrejme výrazne predĺži.
Vdovec Viktor Pollák (34) nastúpil v januári do väzenia na dva roky za podvod. Jeho pobyt za mrežami sa zrejme výrazne predĺži.

KOŠICE - Najznámejší slovenský odsúdený vdovec Viktor Pollák (34) si vo väzení pobudne zrejme dlhšie. K trestu za podvod pri kúpe televízora na splátky otec piatich detí z Plešivca dostal navyše dvadsať mesiacov za sexuálne zneužívanie spred štyroch rokov.

Po tom, ako vyšiel najavo aj Pollákov ďalší delikt - predaj lízingového auta, však možno ani tento trest nebude konečný. V chládku by si mohol posedieť až päťdesiat mesiacov.

Trest za podvod s televízorom si už Plešivčan síce odpykáva od januára, no dopustil sa ho v podmienke. Tú dostal za sexuálne zneužívanie vtedy 14-ročnej dcéry svojej susedky.

Ku skutku sa pred štyrmi rokmi priznal, no láska vraj bola obojstranná a pohlavný styk nevynútený. Krajský súd v Košiciach mu preto teraz pobyt v chládku zvýšil o ďalších dvadsať mesiacov.

V týchto dňoch však Pollák na prvostupňovom súde v Rimavskej Sobote prehral aj kauzu predaja auta novému majiteľovi bez vedomia lízingovej spoločnosti. Čerstvý trest - pol roka natvrdo - ešte nie je konečný, lebo Pollák sa vďaka obhajcovi stihol na poslednú chvíľu odvolať.

Rožňavský sudca Arpád Koreň sa na adresu Viktora Polláka už dávnejšie vyjadril, že nejde o žiadne neviniatko. Udelil mu totiž viacero trestov i za jazdu bez zadržaného vodičského preukazu. Svoje deti Viktora (15), Máriu (13), Táňu (11), Martina (10) a Viktóriu (8) si tak otec Viktor zrejme doma tak skoro neužije.

BYT OSTANE DEŤOM


Tatiana Tóthová z Jojky potvrdila, že malí Pollákovci sa po prepustení otca z väzenia môžu vrátiť domov: „Televízia pre deti v Plešivci kupuje byt od súčasného majiteľa. Nikto iný s ním nebude môcť nakladať.“ Obavy o stratu strechy nad hlavou vznikli po tom, ako Pollák byt predal a bývali v ňom len ako nájomníci.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu