Nedeľa6. október 2024, meniny má Natália, zajtra Eliška, Elisa

Zuzana Martináková: Nasadí Farkašovskú

Zuzana Martináková
Zuzana Martináková

BRATISLAVA - A sú tu opäť! Zuzana Martináková a jej Slobodné Fórum. V bratislavskom nákupnom centre si dnes prenajali kinosálu a pokúsia sa po volebnom neúspechu o opravný štart. Šéfkou slobodných chce zostať Martináková a za podpredsedníčku kandiduje exmoderátorka STV Ľudmila Farkašovská.

Prednedávnom sľúbila „mama“ Martináková nové tváre vo svojej rodine slobodných. Prezradila, že o podpredsednícky post v SF sa chce uchádzať bývalá moderátorka verejnoprávnej televízie Ľudmila Farkašovská. „Bude kandidovať,“ potvrdila Martináková.

Farkašovská bola kedysi tvárou nového začiatku STV. Nakoniec sa rozišla so svojím zamestnávateľom v zlom. „S toľkou aroganciou, povýšenectvom, s takou nekultúrnou a nedôstojnou komunikáciou ako v STV som sa ešte nestretla, a dúfam, že sa už ani nestretnem,“ povedala vtedy Novému Času.

Keďže si trúfa na politickú funkciu, zrejme si o to opäť koleduje. „My chceme byť taká moderná strana medzi ľuďmi, ukázať iný štýl politickej práce. Povedali sme si, že snemy v kulturákoch sú nudné, a tak ho robíme tam, kde to žije,“ povedala Martináková k tomu, že budú schôdzovať v kine. „V kinosálach okolo sa bude normálne premietať, my sme nič také nepožadovali, že by sa to malo uvoľniť,“ dodala.

Za prenájom vraj nezaplatili horibilnú sumu, ale podľa nej je určite viac ako 10- tisíc. Vo vedení strany však sľúbila aj iné mediálne známe tváre.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu