Pondelok7. október 2024, meniny má Eliška, Elisa, zajtra Brigita

Denisa nožom smrteľne bodla známeho

Smrteľná dráma sa odohrala v tomto dome na Miletičovej ulici.
Smrteľná dráma sa odohrala v tomto dome na Miletičovej ulici. (Zdroj: Nový Čas)

BRATISLAVA - Smrteľné bodnutie! Jednou ranou nožom Denisa H. (30) skončila život svojho známeho Petra R. († 40).

Dráma sa odohrala v dome na Miletičovej ulici. Po obvinení Denisy zo zabitia sa matka obvinenej, ktorá bola svedkom drámy, nechcela s médiami rozprávať.

„Zabijem vás, všetkých pozabíjam,“ vykrikoval v nedeľu večer na treťom poschodí domu na Miletičovej ulici Peter R. († 40). Denisa (30) v snahe uchrániť sa pred zúrivým mužom schytila nôž a bodla Petra jednou ranou. Zomrel na mieste. Ešte včera ráno bolo vidieť na stene oproti Denisinmu bytu krvavý fľak. „Predbežnou príčinou smrti bolo bodnutie do hrudníka, na následky ktorého muž na mieste podľahol,“ informovala Tatiana Kurucová z bratislavskej krajskej polície. Po obvinení Denisy zo zabitia bola aj jej matka na polícii. Mladá žena je vyšetrovaná na slobode.

Nebohý Peter R. († 40) býval s Denisou (30) niekoľko rokov. Obyvatelia v dome mali z neho strach. „Raz, keď sa hádal so susedou, som vyšiel na chodbu. Peter ma zatlačil do bytu a zabuchol za mnou dvere,“ povedal sused. „Keď sa opil, čo bývalo pomerne často, ľuďom v dome nadával. Na chodbe fajčil a cigaretové ohorky hádzal tam, kam mu napadlo. Keď ho niekto napomenul, správal sa neslušne. Nebol dobrý človek, Denise ubližoval. Z bytu bolo často počuť hádky a krik. Je to nešťastie, čo sa stalo, ale Petra neľutujeme,“ uzavrela suseda nešťastnej ženy.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu