Pondelok7. október 2024, meniny má Eliška, Elisa, zajtra Brigita

Ministerka Tomanová: Tajná návšteva na Kramároch

Pondelok, 14:58 hod. Bratislava - Kramáre - Šéfka rezortu práce prišla do nemocnice. Vraj len na návštevu.
Pondelok, 14:58 hod. Bratislava - Kramáre - Šéfka rezortu práce prišla do nemocnice. Vraj len na návštevu. (Zdroj: Nový Čas)

BRATISLAVA - Ministerka práce Viera Tomanová (59) prežíva ťažké obdobie. Kritizujú ju opozícia, verejnosť aj médiá, čo môže podľa premiéra Roberta Fica zanechať stopu aj na jej zdraví. Tieto úvahy podporilo aj zistenie Nového Času. Jedinú ženu vo vláde sme v pondelok popoludní prichytili pri nemocnici na Kramároch!

Opozícia sa nedávno snažila odvolať Vieru Tomanovú. Svoju funkciu vraj nezvláda, podporuje rodinkárstvo. Vrcholom všetkého malo byť pridelenie miliónovej dotácie pre neziskovú organizáciu, v ktorej pracovala. Koaliční poslanci sa ministerky zastali, premiér Robert Fico však zapochyboval o jej zdraví. „Ja mám jedinú obavu o jej zdravotný stav vzhľadom na to, čo sa všetko okolo nej dialo,“ povedal pred dvoma týždňami.

Je pondelok popoludní, krátko pred pätnástou hodinou. Nový Čas pristihol šéfku rezortu práce prešľapujúc pred nemocničným komplexom na Kramároch. „Bola na návšteve,“ nervózne reagovala na žiadosť o vysvetlenie jej hovorkyňa Oľga Škorecová. Odmietla však prezradiť akékoľvek ďalšie podrobnosti. „Pani ministerka pracuje s plným nasadením,“ dodala Škorecová, narážajúc na obavy premiéra Roberta Fica.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu