Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Markíza týmto rozzúrila Slovákov: Prešlo pár dní a... Obrovské PREKVAPENIE!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Jedinečná príležitosť! Keď sa na obrazovkách Markízy objavilo špeciálne vydanie šou Tvoja tvár znie povedome, v ktorom účinkovali deti známych Slovákov, mnohých divákov to pobúrilo. Televízii vyčítali protekciu a hnevalo ich, že sa budú môcť zviditeľniť len prominentné ratolesti. V Záhorskej Bystrici sa však nedávno rozhodli pre skvelý krok. A spomínaných hejterov rázom umlčali!

Veľkolepá šou Tvoja tvár znie povedome sa už pár rokov teší značnej popularite. A vyzerá to tak, že náročné tréningy hravo zvládnu nielen dlhoroční profíci, ale obrovské talenty sú aj medzi deťmi. Špeciálne vydanie s celebritnými ratolesťami toho bolo dôkazom. 

V špeciálnom vydaní šou Tvoja MINI tvár znie povedome vystúpili deti prominentných Slovákov i detskí herci známi zo seriálu Oteckovia.
Zobraziť galériu (3)
V špeciálnom vydaní šou Tvoja MINI tvár znie povedome vystúpili deti prominentných Slovákov i detskí herci známi zo seriálu Oteckovia.  (Zdroj: Tv Markíza)

Galéria: Tvoja MINI tvár znie povedome:

Vydarené vystúpenia talentovaných detí sprevádzala značná kritika. Diváci televízii vyčítali, že možnosť zviditeľniť sa dostali len prominentné ratolesti. Ktovie, či aj pod vplyvom toho sa Markíza rozhodla pre zaujímavý krok. 


Ľudská zloba nemá hranice: Markizácki diváci zúria... Pustili sa do celebritných DETÍ!


Tvorcovia šou totiž v týchto dňoch spustil nábor do projektu Tvoja MINI tvár znie povedome, v ktorom dostane príležitosť zahviezdiť ktorékoľvek talentované dieťa – bez ohľadu na to, či sú jeho rodičia slávni alebo nie. 

VIDEO: Televízia Markíza odštartovala kasting do šou Tvoja MINI tvár znie povedome. 

Kasting do šou Tvoja MINI tvár znie povedome. (Zdroj: TV Markíza)

Niet pochýb, že účasť v takomto projekte by pre mnohé talentované deti bola skvelým odrazovým mostíkom na ceste za hviezdnou kariérou. Prihlášku na kasting nájdete TU!

Viac o téme: Tvoja MINI tvár znie povedome
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu