Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

8. kolo Let's Dance: Vážne ZRANENÁ Tina, veľká NOVINKA v budúcom kole a... Obľúbený pár VYPADOL!

Zobraziť galériu (72)
(Zdroj: Tv Markíza)

BRATISLAVA - V nedeľu večer si diváci televízie Markíza mohli opäť vychutnať tanečnú šou Let's Dance, konkrétne už 8. kolo. Špeciálnym porotcom bol tentokrát Adam Bardy. No a súťažiaci okrem klasických spoločenských tancov predviedli aj contemporary choreografie!

Galéria: 8. kolo Let's Dance

Tanečná šou Let's Dance je už v plnom prúde. Diváci televízie Markíza si v nedeľu večer mohli vychutnať už ôsme kolo 9. série. Špeciálnym porotcom sa po Facundovi Aranovi, Petre Polnišovej, Nele Pociskovej, Zdeňkovi Chlopčíkovi, Jánovi Koleníkovi, Vladovi Kobielskom a Zuzane Fialovej, stal herec Adam Bardy, ktorý sa pred dvomi rokmi umiestnil v šou na striebornej priečke. 

„Ďakujem pekne, že tu s vami môžem byť. Ja musím povedať, že keď ma kompetentní oslovili, aby som prišiel do poroty, mal som rovnaké motýle v bruchu, ako keď som tu súťažil. Bol som druhý, hovoríš dobre, ale keď ma ľudia chceli potešiť, hovorili mi, že som bol prvý medzi smrteľníkmi,“ zahlásil Bardy, ktorý vo finále prehral s Jankom Koleníkom. 

Adam Bárdy
Zobraziť galériu (72)
Adam Bárdy

Prvou tanečnou dvojicou večera boli Juraj Loj a Natália Horváthová, ktorí zatancovali Jive na pieseň Do you love me z kultového filmu Dirty Dancing. Tanečné páry tento týždeň okrem cvičenia choreografií trávili spolu čas aj mimo tréningov - celebrity svojim partnerom ukázali miesta, ktoré sú im blízke a ktoré majú radi. Loj zobral Natáliu na lezeckú stenu. A tak, ako predviedli dobrý výkon tam, ho predviedli aj na parkete. Dvojica si vyslúžila 32 bodov. 

Prvé contemporary večera predviedla dvojica Anna Jakab Rakovská a Jaroslav Ihring. Herečka prezradila, že ide o jej obľúbený tanec. „Vidíš, ako celé telo rozpráva príbeh. Je to neskutočne náročné, ale krásne,“ zahlásila Anička. „Ani chvíľu som sa nenudila,“ súhlasila Adela. „Vy ste to urobili nádherne. Prvé dnešné contemporary, vysoká latka, dobré to bolo,“ vyjadril sa Ďurovčík.

 „Ja som presne vedel, čo chcete tým tancom povedať. To bola žena z východu, ja mám doma tiež východniarku a toto bola bežná večera doma,“ dodal Bardy. Herečka tiež prezradila, že ju tanec doslova zničil. Nohy má podľa jej slov ako dalmatínec, práve preto musela mať pri tancovaní na sebe legíny, aby nebolo vidno modriny. Dvojica si vytancovala 35 bodov.

Anna Jakab Rakovská a Jaroslav Ihring
Zobraziť galériu (72)
Anna Jakab Rakovská a Jaroslav Ihring  (Zdroj: Tv Markíza)

Ako moderátori prezradili, budúce kolo čaká súťažiacich veľká novinka. K tanečným párom sa pridá tretí člen, konkrétne niektorá z celebrít, ktorá tancovala v Let's Dance v minulých ročníkoch a spoločne zatancujú sambu. 

Petra Dubayová a Matyáš Adamec predviedli Paso Doble na pieseň Rodrigo y Gabriela - Hanuman. „Ten výraz tam bol, ty si krehká, ale na tú tvoju krehkosť si bola najvytočenejší býk,“ zahlásila Adela. „Obrovský progres výrazový, ťažká choreografia, toto bolo fakt dobré. Nič mi nevadilo. Vadila mi šírka tvojho pohybu, ale tentokrát nie viac!“ zhodnotil Ďurovčík. Dvojica získala 31 bodov. 

Viac o téme: TinaLet's DanceAnička Jakab Rakovská
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu