Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

NOVÉ SPRÁVY o liečbe princeznej Kate: Kráľovská rodina dala verejnosti jasný signál!

Princezná Kate Zobraziť galériu (2)
Princezná Kate (Zdroj: Profimedia)

LONDÝN - Zdravotný stav princeznej Kate trápi množstvo ľudí vo Veľkej Británii. Dobrým signálom však môže byť to, že sa život ostatných členov rodiny postupne vracia do normálu. Za to môže podľa experta na kráľovskú rodinu práve to, že sa liečba vyvíja pozitívne.

Počas minulého týždňa sme vás informovali o tom, že liečba Karola III. prebieha zatiaľ veľmi dobre. On a aj jeho okolie je veľmi pozitívne a dúfa, že kráľ zákernú chorobu premôže a čoskoro sa vráti k svojím povinnostiam. 

K tým sa v posledných dňoch vrátil aj jeho syn - prince William. Ten sa zúčastnil charitatívnej akcie v Londýne a neskôr sa so svojím najstarším synom Georgeom (10) objavil v Birminghame, kde si prišiel pozrieť futbalový zápas jeho obľúbeného tímu Aston Villa.

Práve tieto verejné vystúpenia sú podľa odborníka na kráľovskú rodinu Richarda Fitzwilliamsa indikátorom toho, že sa stav princeznej Kate zlepšuje. Po tom, ako oznámila, že bojujej s rakovinou, sa jej manžel stiahol z verejného života a všetok svoj čas trávil po jej boku.  

Galéria: Princezná Kate

„Kráľovská rodina si uvedomila, že všetko, čo urobia, tak dáva verejnosti signály. Týmito vystúpeniami dali najavo, že je všetko normálne a veci idú správnym smerom. Nebolo to len o tom, že sa objavili s Georgeom na podujatí, ktoré je o zábave. Bolo to o tom, že všetko pokračuje tak, ako má," povedal Fitzwilliams pre The Sun.

William a Kate pri sídle Sandringham
Zobraziť galériu (2)
William a Kate pri sídle Sandringham  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Kráľovská rodinaPrincezná Kate
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu