Nedeľa22. september 2024, meniny má Móric, zajtra Zdenka

Odíde Dubnička z Markízy?

Ján Dubnička Zobraziť galériu (3)
Ján Dubnička

BRATISLAVA - Po siedmich rokoch sa moderátor televízie Markíza a Rádia Okey Ján Dubnička (29) rozhodol zmeniť prácu. Z Rádia Okey chce „prebehnúť“ do Fun rádia. Dohoda medzi ním a „fankom“ je vraj už na dohľad. Ovplyvní vzniknutá situácia aj Dubničkovu prácu v televízii Markíza?

„Je pravda, že som dostal ponuku. Mali sme stretnutie a zatiaľ z toho mám dobré pocity. Musíme sa však ešte dohodnúť aj na iných veciach,“ priznáva Dubnička úmysel prejsť do konkurenčného rádia. „Záujem je na oboch stranách, ale k definitívnej dohode zatiaľ nedošlo,“ potvrdzuje moderátorove slová programový riaditeľ tohto rádia Rasťo Dutka.

Šéf Rádia Okey Julo Viršík nemá o zajačích úmysloch svojho spíkra ani potuchy. „Neviem o tom nič,“ reagoval prekvapene na túto informáciu porotca zo súťaže Slovensko hľadá SuperStar. Dubnička, ktorý v Rádiu Okey pracuje už sedem rokov, zaobalene priznáva, že dôvodom jeho odchodu je určitá nespokojnosť: „Niekde ste, niečo chcete dosiahnuť, nie vždy to však ide a nie vždy ste ochotný znášať to ďalej.“

Môže mať zmena zamestnávateľa vplyv aj na jeho prácu v Markíze? „Robí pre nás jednu reláciu do týždňa, takže sme presvedčení, že to bude stíhať aj tak,“ podotkla hovorkyňa TV Markíza Ivana Semjanová.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu