Sobota21. september 2024, meniny má Matúš, zajtra Móric

Jude dostal kopačky

Herečka Sienna Miller sa napokon rozišla s neverným snúbencom. Zobraziť galériu (7)
Herečka Sienna Miller sa napokon rozišla s neverným snúbencom.

LONDÝN - Nepomohli sľuby, prosby, ani vidina spoločného dieťaťa. Britská herečka Sienna Miller svojho snúbenca Juda Lawa definitívne "pustila k vode". Údajne si uvedomila, že Judovi, ktorý sa nedávno verejne priznal k nevere, už neverí.

"Pokúšali sa cez to všetko preniesť, ale pravda je taká, že Sienna už Judovi nedokáže dôverovať. Počas posledných dní trávili veľa času spolu, aby dali svoj vzťah do poriadku, ale v skutočnosti sa len hádali. Rozhodli sa preto, že bude lepšie, ak sa rozídu," uviedol zdroj blízky hviezdnemu páru pre britský denník Daily Mail.

Jude svoju snúbenicu podviedol s opatrovateľkou jeho detí Daisy Wright. Hoci v rozpade ich vzťahu má prsty práve on, mnohé jeho obdivovateľky by mu podobné zálety odpustili. A aby každý mohol vyjadriť svoj postoj k ich afére, na trhu sa už objavili tričká pre fanúšikov oboch táborov. Kým tí, ktorí stránia Sienne, si môžu kúpiť tričko s nápisom "Team Sienna", sympatizanti opatrovateľky Daisy reagovali s humorom a ponúkajú tričko s nápisom "I wanna be your nanny" (Chcem byť tvoja opatrovateľka).
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu