Streda25. september 2024, meniny má Vladislav, zajtra Edita

Strýc Katie Holmes: S Tomom vydržia tak dva mesiace

Tom Cruise a Katie Holmes Zobraziť galériu (22)
Tom Cruise a Katie Holmes

LOS ANGELES - Príbuzní americkej herečky Katie Holmes (26) nie sú nadšení z toho, že jej nastávajúci je práve Tom Cruise (42). Ešte menej sa im páči to, že katolíčka Katie prestúpila na Tomovu žiadosť do zlopovestnej scientologickej cirkvi.

Holmsovej strýko Fritz z Toleda, štát Ohio, si nekladie servítku pred ústa a hovorí, že Tom vyzerá ako hlupák! Jeho neter a Tom vraj pre vekový rozdiel nevydržia viac ako dva mesiace. O tom, že Katie Toma úplne pobláznila, je presvedčený aj istý Tomov priateľ, ktorý prezradil, že Tom predstavil Katie aj rodičom svojej bývalej priateľky Cameron Diaz. Vraj chcel, aby mu ju schválili!

Telenovela Tom a Katie sa tým ešte nekončí: snúbenci vraj uzatvorili prinajmenšom čudnú predmanželskú zmluvu. Podľa nej ten z budúcich manželov, ktorý v nastávajúcich piatich rokoch toho druhého pustí k vode, dostane v prepočte 154 miliónov korún!

Ďalšou perličkou je, že párik už uvažuje o deťoch, ale najprv to musí prerokovať so svojimi rodinami. Možno aj to bola téma zoznamovacieho obeda, na ktorom sa v utorok v luxusnom newyorskom hoteli Carlyle stretli šťastní snúbenci, Tomova sestra Lee Anne De Vette a rodičia budúcej nevesty.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu