Sobota21. september 2024, meniny má Matúš, zajtra Móric

Hviezdy išli do gala: Vyprsili sa v hlbokých dekoltoch!

Christina Hendriks a Kate Hudson Zobraziť galériu (7)
Christina Hendriks a Kate Hudson

NEW YORK – Keď poriadne gala, tak poriadne výstrihy! Povedali si zrejme mnohé z hviezd, ktoré sa prišli prevetrať na slávnosť v Metropolitnom múzeu umenia v New Yorku. Pohľad ne niektoré dámy bol naozaj poriadne šťavnatý!

Odhodili ramienka a výstrihy spustili pekelne nízko! Na prestížnej udalosti sa objavil takmer každý, kto niečo znamená a dámy s radosťou predviedli svoje prekrásne róby. A veru sa bolo na čo pozerať. Ktorá z nich je vaša favoritka?

Hviezdy išli do gala:
Zobraziť galériu (7)
Christina Hendricks
Jej vnady zachránili celý outfit!
Šaty Christiny Hendricks (35) naozaj nie sú vrcholom návrhárskeho umenia. Farba ani strih neočaria a kvetina na pravom pleci vyzerá, že sa tam ocitla len náhodou. Herečka má však obrovské šťastie – vďaka svojim obrovským...kvalitám by dobre vyzerala aj vo vreci – keby malo výstrih, samozrejme!
Hviezdy išli do gala:
Zobraziť galériu (7)
Katy Perry
Navliekla si svietiacu záclonu!
Speváčka Katty Perry (25) nemá vkus ako väčšina iných celebrít a potvrdila to aj na tejto udalosti. Navliekla na seba čosi ako starú prúžkovanú záclonu a ozdobila ju svetielkami, takže vyzerala, ako naozajstná hviezda - alebo vianočný stromček!
Hviezdy išli do gala:
Zobraziť galériu (7)
Kate Hudson
Ukázala nohy aj prsia!
Kate Hudson (31) nepatrí medzi veľmi obdarené ženy a vďaka tomu si môže dať naozaj hlboký výstrih bez toho, že by vyzerala vulgárne. Svoje nohy predĺžila minimálne o pätnásť centimetrov vďaka extra vysokým opätkom. Zázrak, že v nich nespadla!
Hviezdy išli do gala:
Zobraziť galériu (7)
Blake Lively
Ultra sexi!
Dlhé šaty? Prosím vás! Keď má niekto takú krásnu postavu ako herečka Blake Lively (22) známa zo seriálu Gossip Girl, je každý centimeter zahalenej kože nenapraviteľnou škodou! Svojich fanúšikov Blake nesklamala a obliekla si krásne modré mini šaty so zaujímavou aplikáciou.
Hviezdy išli do gala:
Zobraziť galériu (7)
Jessica Biel
Tak trochu nuda!
Krémová telová farba bola tento rok naozaj obľúbená. Saténový model s asymetrickou vrchnou časťou však krásu herečky Jessicy Biel (28) veľmi nezvýraznil, skôr naopak. Jej dekolt určite nepriťahoval mužské pohľady. Aj tak o záujem ľudí nemala núdzu. Napriek správam o rozchode totiž prišla v sprievode speváka Justina Timberlaka. A tak sa zdá, že sú opäť spolu!
Hviezdy išli do gala:
Zobraziť galériu (7)

Sienna Miller
S výstrihom až po pupok!
Jednou z dám, ktorá sa mohla pochváliť opätovným chytením svojho milenca je herečka Sienna Miller (28). Zrejme sa chcela uistiť, že oči neverníka Juda Lawa ostanú len na nej. Zdobil ju totiž výstrih doslova po pupok. Sienna, neboj sa, na gala sa opatrovateľky detí len tak nedostanú!

 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu