Sobota12. október 2024, meniny má Maximilián, Maxim, Max, zajtra Koloman

Žbirka pripravil nečakané prekvapenie aj pre Gombitovú!

Miro Žbirka Zobraziť galériu (7)
Miro Žbirka

BRATISLAVA – Legendárny Miro Žbirka (55) sa rozhodol potešiť bývalých kolegov z kapely Modus nevšedným spôsobom. Radosť urobí bezpochyby aj Marike Gombitovej, ktorá o dva dni oslavuje 52. narodeniny.

Žbirka sa rozhodol pripomenúť tridsiate výročie od vydania prvého albumu skupiny Modus naspievaním skladby s názvom Vieš byť zlá. V kapele účinkoval s Marikou Gombitovou, Jánom Lehotským a Lacom Lučeničom.

Jeho kolegovia o tomto prekvapení ani netušili. „Viem, odkiaľ som prišiel a nezabudol som na to,“ odkázal im Žbirka. Zaujímavé je, že tak urobil iba pár dní pred narodeninami Mariky Gombitovej.

Tá však nebude jediná, koho nová pieseň poteší. Meky totiž nezabudol ani na svojich fanúšikov. Rozhodol sa totiž, že skladbu ponúkne na stiahnutie na istej internetovej stránke úplne zadarmo.

Urobil tak ako prvý slovenský hudobník. Inšpiroval sa pritom zahraničnými kolegami. „Videl som v Londýne, že to takto funguje, tak som sa rozhodol, že to vyskúšam aj ja,“ povedal Žbirka. On sám si takto stiahol nový singel kapely Coldplay.

 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu