Sobota12. október 2024, meniny má Maximilián, Maxim, Max, zajtra Koloman

Svadobná hostina Mekyho dcéry: Takto oslavujú Žbirkovci

Dcéra speváka Mekyho Žbirku Denisa je už tri dni šťastná pani Vrbická. Zobraziť galériu (9)
Dcéra speváka Mekyho Žbirku Denisa je už tri dni šťastná pani Vrbická. (Zdroj: Nový Čas)

BRATISLAVA - Najprv tajný sobáš, potom tajná hostina! Ani jedno však Žbirkovcom nevyšlo.

Novému Času sa totiž nepodarilo vypátrať iba to, kde Denisa (36), prvorodená dcéra Mekyho Žbirku (55), povedala vo štvrtok áno svojmu snúbencovi Petrovi Vrbickému, ale boli sme pri tom, ako po obrade tento „tajný“ sobáš svadobčania zapíjali v reštaurácii na bratislavskej Kolibe.

Vo štvrtok podvečer bolo na Kolibe naozaj veselo. Práve tam sa totiž presunul svadobný sprievod z evanjelického kostola v Petržalke krátko po tom, ako sa v ňom zosobášili Denisa Žbirková a Peter Vrbický. Len čo v reštaurácii Expo zasadli všetci k svadobnému stolu, tatko Meky predniesol prvý príhovor a novomanželom pripil ako prvý na šťastie v spoločnom živote. Potom si už Denisa s Petrom spoločne vychutnávali tradičnú svadobnú polievočku.

Podľa fotografií na hostine vládla výborná nálada. A ako to celé dopadlo? „Myslím, že sa to všetko vydarilo. Bolo to príjemné. Denisa s Petrom dostali veľa darov, ale ešte ich nestihli všetky rozbaliť,“ povedala pre Nový Čas Mekyho manželka Kateřina Žbirková, ktorá prezradila aj to, že s manželom prišli na svadbu priamo z Prahy.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu